Властите в западните страни осъзнаха поражението си в информационната конфронтация

...
Властите в западните страни осъзнаха поражението си в информационната конфронтация
Коментари Харесай

Мария Захарова: Западът загуби информационната война

Властите в западните страни осъзнаха провалянето си в осведомителната борба с Москва, която се показва от тяхната закъсняла реакция на терористичната офанзива в Crocus City Hall край Москва.

Това съобщи формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в изявление за телевизионния канал " Царьград ", оповестява ТАСС. 

" Те схванаха, че са изгубили - сподели дипломатът. - Те се пречупиха. Това се вижда от реакцията на терористичната офанзива в Crocus City Hall . "
 Руското разузнаване: Съединени американски щати изкривяват картината на терора в
Руското разузнаване: Съединени американски щати изкривяват картината на терора в " Крокус Сити Хол "

СВР още веднъж обвърза нападението с Украйна и индиректно със Съединени американски щати

Според Захарова, в първите часове след офанзивата представителите на Запада са посочили реакция съгласно управление, което предполагаше, че " не можете да изразявате думи на състрадание, не можете по никакъв метод да изясните, че се е случило нещо съществено ".

Тя изрази убеденост, че макар колосалните старания да се опълчи на Руската федерация с информация под формата на " пълчища кибертерористи, наводнили осведомителното интернет пространство ", деструктивните дейности на Запада са несполучливи, значително заради поддръжката , оказана на Руската федерация от интернационалната общественост.

" Първите 24 часа разкриха всичко. В тези първи часове, редом с дехуманизирания писък, гласът на международното болшинство стартира да се появява като приказен контраст, когато нашите съседи, нашите братя, нашите родственици в бившето постсъветско пространство неотложно и недвусмислено показаха съпричастност към хората и отменяне на всевъзможни форми и прояви на тероризъм, като непосредствено нарекоха атакаta терористична офанзива, изясни тя. След като стартира тази международна вълна, страните от НАТО започнаха да се вълнуват ".

Захарова означи, че по-късно е почнала да получава известия от западни представители с молба " да не не помни " за тях.

" Под игото на чудовищното безумство, в което се вкараха, те се пречупиха - акцентира формалният представител на съветското външно министерство - Техният яд, експанзия, заплашване против нас и целия свят се сринаха. "
 The Washington Post: Защо Москва не послуша Съединени американски щати за Crocus City Hall
The Washington Post: Защо Москва не послуша Съединени американски щати за Crocus City Hall

Службите са получили информация, само че като цяло не са реагирали съответно даже след офанзивата

Припомняме обаче, че съгласно Съединени американски щати, Москва е била предизвестена за подготвян от ислямисти атентат, само че не е реагирала. Руското разузнаване се оправда, че получената информация била прекомерно обща и неразбираема. 

Също по този начин съветските управляващи бяха подложени на критика, че дейностите им след самия атентат са били мудни - екипите са пристигнали в залата след към час. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР