Властите в Тенеси издирват сина на шефа на полицията в

...
Властите в Тенеси издирват сина на шефа на полицията в
Коментари Харесай

Властите издирват сина на шефа на полицията в Нешвил, заподозрян в стрелбата по двама крайградски полицаи

Властите в Тенеси търсят сина на шефа на полицията в Нешвил като обвинен за съботната пукотевица против двама служители на реда от предградията.

Бюрото за следствие на Тенеси издаде щатска синя паника късно в събота в опит да открие обвинения, Джон Дрейк младши, предупреждавайки, че 38-годишният, който в този момент се търси по две обвинявания в опит за ликвидиране първа степен, би трябвало да бъде задържан считан за „ въоръжен и доста рисков “. Заподозреният е прибавен към листата на организацията с „ най-търсените “.

Шефът на полицията на Metro Nashville Джон Дрейк удостовери, че обвиненият е неговият наследник.

„ Шокиран съм и надълбоко тъжен да науча, че моят отчужден наследник, с който съм имал доста най-малък контакт в продължение на доста години, е обвиненият за стрелбата на двамата служители на реда от La Vergne този следобяд “, сподели шеф Дрейк в събота, добавяйки своите мисли са с ранените офицери.

„ Въпреки моите старания и насоки в ранните и тийнейджърските години, моят наследник, Джон Дрейк младши, в този момент на 38 години, прибягна до години на незаконна активност и е наказан нарушител “, сподели шефът.

„ Той не е бил част от живота ми от много време. “

Полицията сподели, че стрелбата е станала по време на свада в събота вечерта в La Vergne, предградие на Нашвил.

„ Нашите чиновници проверяваха откраднато транспортно средство. По време на това следствие те се свързаха с обект “, сподели началникът на полицията в La Vergne Кристофър Моус на конференция в събота. „ Те се бореха с тази тематика и по време на тази битка обвиненият извади револвер и стреля. “

Полицай Ашли Болейджак и служител на реда Грегъри Керн са били ранени при стрелбата, сподели представителят на град Ла Верн Ан Смит в понеделник. Те са откарани в медицинския център на университета Вандербилт. Болейджак беше освободен в събота, до момента в който „ служител на реда Керн беше държан през нощта за наблюдаване и е в устойчиво положение “, сподели Смит.

Бюрото за следствие на Тенеси, което издава сини сигнали, когато има „ непосредствена опасност за публичната сигурност и личния състав на правоприлагащите органи “, разказва обвинения като 5 фута, 11 инча висок и тежащ 195 паунда. Има черна коса и кафяви очи.

Агенцията заяви, че той е забелязан за финален път в La Vergne към 14:30 часа. Събота „ в региона на Stones River Road покрай Lake Forest Drive, облечен с черна тениска с хокейна маска върху нея с червени акценти и сиви спортни панталони. “

Градът имаше заповед за подслон, която действаше през по-голямата част от събота вечер. Градът съобщи, че продължава напъните за търсене, само че анулира заповедта малко след среднощ, като уточни, че няма непосредствена опасност за обществеността.

Предложена е премия от 2500 $ за информация, водеща до ареста на Дрейк младши.

Лорън Маскаренхас, Мелиса Алонсо и Сара Дюбъри от CNN способстваха за този отчет.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР