Властите в САЩ се опитват да си затварят очите пред

...
Властите в САЩ се опитват да си затварят очите пред
Коментари Харесай

Лавров: В САЩ си затварят очите пред русофобите

Властите в Съединени американски щати се пробват да си затварят очите пред дейностите на русофобите и това състояние не може да се назова обикновено, сподели през днешния ден съветският външен министър Сергей Лавров в изявление по телевизионния канал " Русия 1 ", представен от ТАСС.

" Няма подозрение, че в Съединени американски щати има значително политици, в това число и настоящи, и сътрудници на (сегашната) администрация, които изцяло осъзнават ненормалността на създалото се състояние, при което всеки ход се преценя предвид на това по какъв начин на него ще реагират русофобите, - означи Лавров. - Смятам, че това е просто печална страница от американската история. "

Отговаряйки на въпрос би ли желал да беседва с държавния секретар на Съединени американски щати след следващия цикъл от наказания, той уточни, че " не за това става дума ", съобщи Българска телеграфна агенция.

" Искаме или не желаеме, харесва ли ни или не, това въпреки всичко ни е работата. Длъжни сме да работим с всички сътрудници, каквито и проблеми да пораждат в връзките ", сподели Лавров.

" Не сме от тези страни, които застават в позата на " афектиран " - щом сте споделили за нас нещо не напълно вярно, то, видите ли, няма да беседваме. Това не е нашият способ. Ние постоянно оценяване кардинално дейностите на нашите сътрудници, когато сме несъгласни с тях. Но в никакъв случай не затръшваме вратата ", акцентира съветският външен министър.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР