Властите в Киев обявиха, че разследват случая като терористичен акт.

...
Властите в Киев обявиха, че разследват случая като терористичен акт.
Коментари Харесай

Брутално! Стреляха С Гранатомет По Една От Големите Национални Телевизии! Първо Видео!

Властите в Киев оповестиха, че проверяват случая като терористичен акт. Градът бе блокиран от спецакция по издирването на причинителя.

Атаката против централата на малкия екран идва, откакто от канала анонсираха, че довечера ще излъчат кино лентата на американския режисьор Оливър Стоун и украинския документалист Игор Лопатенок - " В битката за Украйна ".

В него Стоун се опита да разбере аргументите за продължителната рецесия в Украйна. Как закононарушенията, по-специално, стрелбата по хора на Майдана през 2013 година, се трансформира в оръжие в битката за политическо въздействие. Един от основните герои е водачът на украинската " Опозиционна платформа - За живот ", Виктор Медведчук. За този филм Оливър Стоун взе извънредно изявление с Владимир Путин. Руският водач приказва за отношението си към формалната политика на Киев. Обсъден е и случаят в Керченския пролив.

В четвъртък основният прокурор на Украйна Юрий Луценко дефинира записа като " съветска агитация " и разгласи, че ще стартира следствие, в случай че малкия екран излъчи кино лентата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР