Властите в италианския град Венеция обявиха, че въвеждат 12 златни

...
Властите в италианския град Венеция обявиха, че въвеждат 12 златни
Коментари Харесай

Венеция глобява туристи за непристойно поведение

Властите в италианския град Венеция оповестиха, че вкарват „ 12 златни правила за държание на гостите ”, а при нарушаване санкцията ще е от 25 до 500 евро, заяви асоциацията на съветските туроператори.

Венеция забрани дюнерджийниците, с цел да опази сантименталния си дух

„ Венецианските управляващи оповестиха увеличение на санкциите за непочтено държание. Вместо предходните 50 евро за къпане в каналите ще се заплащат 500 евро. За разходка в града по бански костюм или с разголено тяло санкцията става 200 евро. По 100 евро ще се взимат от всеки, който си прави пикник на публично място или кара велосипед в пешеходни зони ”, се споделя в известието.

Скандален плаж изникна край Венеция, стана оазис за фашисти (СНИМКИ)

Напомня се също, че управляващите плануват санкция за писане по монументи (400 евро) и да правене на отпадък (25 евро). Туристите ще бъдат осведомени за 12-те правила посредством нова акция #EnjoyRespectVenezia („ Наслаждавай сеУважавай Венеция ”) в обществените мрежи, както и със известия и плакати на уеб страницата на общината, на билбордове и в местата, където има най-голямо скупчване на хора. Кампанията ще е на 10 езика.

Първата жена гондолиер във Венеция си сменя пола (СНИМКИ)

Във Венеция към този момент работи ограничаване на броя на туристите, които могат да посещават центъра на града. Вместо 100 000 души, се събират да гледат фестивала Festa del Redentore), ще бъдат допускани единствено 60 000.

Въведен е и мораториум върху строителството на нови хотели и заведения за хранене за бързо хранене в историческата част на Венеция. По тематиката Германци печелят топ премиите на Биеналето във Венеция (СНИМКИ) Италия разруши терористична клетка във Венеция Предаваме на Италия наш сводник, въртял проститутки във Венеция
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР