Властите в Гърция предупреждават за силни дъждове, морски бури и

...
Властите в Гърция предупреждават за силни дъждове, морски бури и
Коментари Харесай

Силни дъждове, морски бури и градушки в Гърция

Властите в Гърция предизвестяват за мощни дъждове, морски стихии и градушки в идващите часове. От полицията в южната ни съседка обръщат внимание да се пътува единствено при последна нужда.

В последните часове започнаха още веднъж мощни превалявания в няколко региона на Гърция. В центъра на циклона от тази нощ попадат южната част на континентална Гърция, Пелопонес и островите в Йонийско море.От ранните часове на понеделник мощни дъждове с вятър се чакат в северна част на страната, а също на егейските острови и Крит.

Очаква се отчасти прекъсване на фериботите към островите в Егейско море заради мощни морски стихии, оповестяват транспортните организации. Властите не разрешават за на следващия ден работа навън в рисковите за наводнения региони. От Гражданска отбрана предизвестяват още при градушка да не се излиза на открито, както и да не се стои под дървета.

В нараснала подготвеност са силите на пожарната и Гражданска отбрана в цялата страна. Според прогнозите рисковите естествени феномени се чака да отслабнат в ранните часове на вторник.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР