Властите трябва да са категорични. Това им е работата. Мерките

...
Властите трябва да са категорични. Това им е работата. Мерките
Коментари Харесай

Проф. Георги Момеков: Лекарството срещу COVID-19 няма как да направи ваксините излишни

Властите би трябвало да са безапелационни. Това им е работата. Мерките за ограничение на четвъртата вълна на ковид безспорно бяха нужни, тъй като България се подреди на челни места по смъртност. Това съобщи, ръководител на Българското научно сдружение по фармация, в предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

По думите му поддръжката за тези ограничения трябваше да бъде по-голяма. Целта на ограниченията не е някой да се усеща обезпокоен, тъй като по този начин се избавят животи. " Не може да отричаш всички форми на ограничавания, да отричаш имунологията като просвета ", акцентира проф. Момеков.
 Социолози, артисти и златни девойки разискаха с Кацаров по какъв начин да се увеличи темпа на имунизация Социолози, артисти и " златни девойки " разискаха с Кацаров по какъв начин да се увеличи темпа на имунизация
Служебният министър на опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров и екипът му организираха среща с представители на Обществения съвет, основан с...

Председателят на Българското научно сдружение по фармация означи, че са оптимистични новините за разкриване на препарат за лекуване на COVID-19. Фактът е обаче, че това ще са скъпи медикаменти, а също така няма по какъв начин внезапно да се появят в аптеките поради логистични проблеми. Лекарството е страховит пробив, само че не е вълшебна пръчица, сподели още проф. Момеков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР