Властите разследват смъртта на 21-годишната Бриана Лонг, която беше простреляна

...
Властите разследват смъртта на 21-годишната Бриана Лонг, която беше простреляна
Коментари Харесай

21-годишна жена беше убита от заблуден куршум, докато приключваше смяната си в бар в Джорджия

Властите проверяват гибелта на 21-годишната Бриана Лонг, която беше простреляна и убита, до момента в който работеше в бар в Грузия.

Лонг, барман в The Pier, бар в Ремертън, Джорджия, и други чиновници затваряха бара, съгласно известие за вести от Бюрото за следствие на Джорджия, и бяха спрели да обслужват клиенти. В 2:30 сутринта е имало пукотевица пред заведението по-късно, което управляващите описаха като " свада ".

Лонг е бил ударен от патрон, сподели GBI. Отвън имаше „ доста “ гости, само че организацията не сподели дали има други пострадвания. Простреляни са и няколко транспортни средства наоколо до случая.

Лонг беше отведена в Медицинския център на Южна Джорджия, където по-късно умря. Съдебен доктор на GBI ще извърши аутопсия.

некрологът я разказва като " ярка светлина в живота на всички, които са имали удоволствието да я познават. " Лонг приключи гимназията на окръг Полдинг през 2020 година и беше на път да приключи държавния университет във Валдоста със степен по дентална хигиена.

„ Нейната решителност да повлияе позитивно на живота на хората към нея беше явна във всеки аспект от живота й “, гласи нейният некролог.

Нейното семейство сподели пред WSB-TV, че Лонг е бил избавител, както и футболна звезда в гимназията и мажоретка.

„ Нямаше занимателно време, което да не прекараме с Бриана “, сподели нейният чичо Кевин Лонг пред станцията. „ Тя постоянно караше всички да се усмихват. “

Лонг е оживяла от родителите си, двамата си братя, бабите и дядовците си и доста други родственици. GoFundMe в поддръжка на фамилията събра близо 10 000 $ до четвъртък сутринта.

Тази неделя в някогашната й гимназия ще се организира обществено честване на живота на Лонг.

„ Бриана имаше несравнима дарба да осветява стая и да кара всички към нея да се усещат обичани, “ гласеше нейният некролог. „ С нейния инфекциозен смях и откровена персона, тя в никакъв случай не е срещала чужд. Нейното същинско съчувствие и емпатия я обикнаха с безчет хора, оставяйки незаличима диря в живота им. “

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР