Властите предупреждават всички клиенти, които зареждат гориво да запазят касовия

...
Властите предупреждават всички клиенти, които зареждат гориво да запазят касовия
Коментари Харесай

Брутална секира срещу гръцки бензиностанции

Властите предизвестяват всички клиенти, които зареждат гориво да запазят касовия бон до изразходването на бензина и при проблеми с автомобила вследствие на разредено гориво да изискат обезщетение от бензиностанцията

Отнемане на лиценз за бензиностанция за две години ползват като наказателна мярка управляващите в Гърция при продажба на разводнен бензин и нелегално импортирано гориво.

Същата мярка се отнася и за притежатели на бензиностанции, които отхвърлят или пречат на инспекция на екипите на независимия  орган за надзор на обществените доходи.

При записано нарушаване отнемането на лиценза се прави от Дирекция митнически надзор. Зачестиха случаите, когато при инспекции по бензиностанции управляващите откриха незаконни резервоари, където се съхранява разреденото гориво, както и това, което е незаконно импортирано.

В същото време властите предизвестяват всички клиенти, които зареждат гориво да запазят касовия бон до изразходването на бензина и при проблеми с автомобила вследствие на разредено гориво да изискат обезщетение от бензиностанцията. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР