Властите на швейцарския град Цюрих сметнаха за успешен експериментът с

...
Властите на швейцарския град Цюрих сметнаха за успешен експериментът с
Коментари Харесай

Швейцария обяви за успешен секс експеримент с проститутки, продължил цели 5 години

Властите на швейцарския град Цюрих сметнаха за сполучлив опитът с по този начин наречените " секс кутии " за проститутки, които са били основани в един от кварталите на града преди пет години. По информация на The Local, департаментът за обществено подкрепяне е удостоверил, че от самото начало на работата на специфичните зони за проституция в този квартал не е имало нито един важен случай.

Предложението да се провеждат в Цюрих по този начин наречените " секс боксове " за проститутки жителите поддържаха на специфичен референдум, състоял се през 2012 година. Мярката бе ориентирана към ликвидирането на непрекъснатото скупчване на проститутки на улица " Зилквай ", водеща към централната железопътна гара, както и да се направи работата им по-безопасна. Въпросното място имаше неприятна популярност на център на сериозна престъпна активност.

По данни на The Local, кабинките за даване на секс услуги са оборудвани с паник бутони, а местата, на които те са ситуирани, непрекъснато са патрулирани от служители на реда. Също по този начин във въпросните зони работят и служители на реда под прикритие. На територията на въпросните " боксове " има пералня, душ и кафене. Всяка нощ секс боксовете се употребяват от към 20-25 проститутки.
Проституцията в Швейцария е декриминализирана. Проститутките в Швейцария са длъжни да се записват в градската администрация, да заплащат налози и от време на време да се подлагат на медицински прегледи.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР