Владо Зомбори е като тежкотоварен влак – няма спирка! Пловдивчанинът,

...
Владо Зомбори е като тежкотоварен влак – няма спирка! Пловдивчанинът,
Коментари Харесай

„Хамелеона“ Владо Зомбори отново изуми в „Капките“! Този път като Кейти Пери (видео)

Владо Зомбори е като тежкотоварен трен – няма спирка! Пловдивчанинът, сдобил се в присъединяване си в „ Като две капки вода “ с прозвището Хамелеона, изцяло оправда прякора си за поредна вечер.

Актьорът от сериала „ Вина “ взе нова победа в лайва с превъплъщението си в американската хитова изпълнителка Кейти Пери. С новите си точки Зомбори е безапелационен водач и ще е сензационно (а и почтено казано незаслужено), в случай че не стане огромният победител в тазгодишния сезон.

На артиста очевидно му хареса да изиграе дивата амазонка Кейти Пери в гъстата джунгла. Той направи същински ваучър в залата, като хвърча с въже, а в пика на осъществяването си даже се качи на масата на журито единствено по препаска от листа.

„ Браво, отлично, отлично. Тази вечер това ти беше една от най-хубавите фалшификати “, сподели Фънки в една от дребното си одобрителни оценки за вечерта. 

По-късно самият Фънки даде оптималните 10 точки на Зомбори, както направиха и Любо Киров и Веселин Маринов. Единствено Хилда Казасян даде своите 10 точки на направилия отлична реплика на Елвис – Иво Аръков, който остана на почетното второ място.

Най-видима е любовта на публиката към Зомбори в обществените мрежи. Днешното му осъществяване събра впечатляващите над 4500 лайка, до момента в който за множеството други участници харесванията варират сред 500 и 1600. Голяма разлика, нали?

„ Аз съм възхитена от този мъж. Може да не е артист, само че се оправя доста по-достойно от множеството артисти, взели участие там. Няма слаб облик. Надявам се това да е спечелилият този сезон. По същата причина харесвах и Владо предходната година. Поздравления, Зомбори! “, гласи един от най-одобряваните мнения във фейсбук страницата на предаването.

Похвала заслужава за представянето си и актрисата Елена Атанасова, която изигра Джим Кери във кино лентата „ Маската “. „ Пренесе ни в първокласен мюзикъл “, похвали я Любо Киров.

А ние сме в очакване на идващото издание на „ Капките “ и новата завладяваща роля на безспорния владетел на този сезон – Владимир Зомбори.

Бутонът на шанса бе дащен към артиста. На 1 април, в деня на хумора и шегата, той ще влезе в обувките на великия Майкъл Джексън.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР