Владо Николов и волейболният му клуб „Левски София“, разкриха наистина

...
Владо Николов и волейболният му клуб „Левски София“, разкриха наистина
Коментари Харесай

След като най-накрая се сдоби с щерка, легендата Владо Николов бе застигнат от нова блага вест! Този път е за…

Владо Николов и волейболният му клуб „Левски София“, разкриха в действителност богатства новина. Той е на път да реши главния си проблем, обвързван с неналичието на зала. Очаква се напълно скоро да стартира строителството на оборудване, което ще бъде предпочитано за потребностите на „сините“.

Модерната зала ще бъде в границите на комплекс до местността „Камбаните“, който се строи сега. В него ще има както бизнес здания, по този начин и жилища, състезателен комплекс и изобщо цялостна инфраструктура.

Преди година имаше план да бъде издигната зала за „Левски София“ в големия двор на столичното 68-о учебно заведение. Част от живеещите наоколо жители обаче се оповестиха срещу, а с наближаващите избори въпросът в огромна степен се и политизира. След среща с недоволните президентът на клуба Владимир Николов разгласи, че се отхвърля от плана, който предвиждаше и облагородяване на образователния двор.

Доскоро „Левски София“ ползваше три зали – „Универсиада“, „Академика 4-и км“ и „Арена Исаев“. През последните две седмици мъжкият тим се насочи към „Христо Ботев“ поради честата промяна на графиците за тренировки в „Универсиада“. В „Христо Ботев“ обаче към момента не е решен казусът с отоплението през зимата, когато е мъчно да се поддържат подобаващи температури.

Иначе новото оборудване би трябвало да бъде приключено в границите на две години, твърди „24 часа“. То ще предлага всички нужни условия както за професионален спорт, по този начин и за аматьорски. Очаква се залата да дава отговор и на условията за осъществяване на мачове от евротурнирите.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР