Владивосток. Екипажът на севернокорейската шхуна нападна руски граничари в Японско

...
Владивосток. Екипажът на севернокорейската шхуна нападна руски граничари в Японско
Коментари Харесай

ТАСС: Моряци от Северна Корея нападнаха руски граничари в руски териториални води

Владивосток. Екипажът на севернокорейската шхуна атакува съветски граничари в Японско море, трима бойци бяха ранени. Това оповестиха за ТАСС в Центъра за връзки с обществеността на Федералната работа за сигурност (ФСБ) на Русия, представени от TACC .
" Екипажът на севернокорейската шхуна - повече от 45 души, извърши въоръжено нахлуване върху членове на инспекционния екип на граничния транспортен съд. Трима военнослужещи бяха ранени с друга тежест ", обявиха от ФСБ.
Корабният личен състав на граничния надзор на ФСБ на Русия в Приморския край подхваща решителни ограничения за ограничение на противозаконните дейности.
От Службата обявиха, че общо по време на ограниченията за запазване на морските биологични запаси от корабния личен състав на Граничната дирекция на ФСБ на Русия в Приморския край в региона Кито-Ямато в Японско море, изключителната икономическа зона на Руската федерация, две севернокорейски шхуни и 11 моторни лодки са правили бракониерство. Една шхуна, екипажът на която се състои от 21 души е била арестувана.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР