Владислав се казва служителят от СОБТ, който е отвлякъл дете.

...
Владислав се казва служителят от СОБТ, който е отвлякъл дете.
Коментари Харесай

МВР потвърди, че командос е отвлякъл дете, едва ден след Фрог нюз

Владислав се споделя служителят от СОБТ, който е отвлякъл дете. Едва ден, откакто Фрог нюз огласи случая, Министерство на вътрешните работи призна за случая. Според източници от отряда, той показал особена непосредственост с комадира на СОБТ Георги Гайков. От вътрешното ведомство сбито обяснават:
Задържан е 41-годишен мъж, качил в автомобила си 15-годишно момче срещу волята му.

В късния следобeд през вчерашния ден в Столична дирекция на вътрешните работи е получен сигнал, че 15-годишно момче е било качено в автомобил срещу волята му. Полицейски чиновници незабавно реагирали на сигнала и след бързи оперативно-издирвателни дейности задържали причинителя.

Установена е самоличността му - 41-годишен мъж, показал се за чиновник на СОБТ. Днес му е предявено обвиняване и мярката му за задържане е удължена на 72 часа.

Действията по следствието не престават под надзора на Софийска градска прокуратура. По случая стартира и дисциплинарно произвеждане.

Витиеватото пояснение на Министерство на вътрешните работи, че арестуваният се е " показал за чиновник на СОБТ ", провокира смях, защото ченгетата могат за негативно време да открият дали това дава отговор на истината.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР