Владислав от племето на Жътварите в Игри на волята“ стана

...
Владислав от племето на Жътварите в Игри на волята“ стана
Коментари Харесай

Влади след "Игри на волята": За отношенията в племето, честта и работата на първа линия срещу COVID

Владислав от племето на Жътварите в „ Игри на волята “ стана следващият участник, който си потегли от шоуто след елиминационна борба. Ако би трябвало да опишем присъединяване му единствено с три думи, то те биха били „ чест, морал, горделивост “. Просто тъй като се виждаше, че точно те управляват дейностите му в играта. 

С Влади си поговорихме за видяното и невидяното в връзките сред участниците в „ Игри на волята “, работата му на жандармерист, както и за това какъв е той отвън шоуто и работата.

Ти персонално удовлетворен ли си от представянето си в " Игри на волята "? Има ли нещо, за което да съжаляваш?

Аз персонално съм доста удовлетворен от представянето си. Хората го правят оценка и ми пишат благи известия и мнения в обществените мрежи. За мен е от изключителна значимост другите да ме правят оценка. Аз Фейсбук нямам, само че мои другари от време на време ми споделяха какво пишат хората там и че множеството неща са позитивни. Не мисля, че има нещо, за което да скърбя. 

Виж още: Симона след " Игри на волята ": Кои са огромните разочарования и поучения след шоуто? И какво ѝ следва?

При сходни номинации преди време, когато ти и Вайс бяхте с еднакъв брой гласове, Вайс реши да ти да отидеш на борба за оцеляване. Защо в този момент ти, като капитан, реши да жертваш себе си?

Каквато и да беше обстановката, против който и да имах еднакъв брой гласове, щях да пратя себе си. Просто такива са ми полезностите, вижданията. Никога не бих си разрешил да пратя различен вместо себе си. Просто в обстановката имаше и други фактори, които направиха решението още по-лесно. 

Преди време, когато в профил Сюзън, Вайс изрече някои закани против теб. Успя ли да му простиш?

Тези закани ги видях след това. Не мисля, че ги е споделил с някаква предумисъл, просто е бил в миг на афект. Ако искаше, можеше да извърши тези закани. Трябваше просто да излезе против мен на двубой. Просто такива бяха неговите закани. От това осъждам, че по-скоро думите му са били в миг на афект, а не ги е мислил в действителност. 

Виж още: След " Игри на волята ": Защо Станимира е разочарована от Ники и кои са приятелите ѝ в шоуто?

В " Игри на волята " ти беше същински непосредствен с Джери и Любо, като това ваше другарство като че ли стана още по-силно след обединяването на племената. Защо Вайс по този начин и не съумя да влезе във вашата група?

Не съумя, тъй като не е поискал. Той имаше повече общи тематики на диалог с други хора. 

И по-конкретно за връзките сред теб и Ивана. В „ На кафе “ тя да вземем за пример показа, че е получила известие от теб, в което я наричаш злобна.

На мен ми е ясно, че нейната игра беше такава. За нея това беше методът да бъде забавна – като приказва по-провокативни неща. Иначе нямам нищо срещу нея, не ѝ се дразня, дори сме в положителни връзки. 

Що се отнася до известието – тя ми писа да ми се извини и да ми каже, че това е единствено шоу. Аз се съгласих, че това е шоу, само че ѝ споделих, че съгласно мен не е трябвало да сервира информацията по този начин. 

Виж още: Каква би трябвало да е дамата до Александър от " Игри на волята "? И за какво забива по 800 пирона дневно?

Какви са поуките, които взе от шоуто и смяташ, че ще ти правят работа в същинския живот?

Затвърди ми се мнението, че съм малко доверчив. Винаги си мисля, че хората мислят като мен. В реалност обаче не е по този начин – всеки си прави проекти, всеки преследва цели, съвсем никой не прави нищо без някаква цел.

Определено беше измежду участниците с най-интересни специалности отвън шоуто. Как смяташ, че работата ти на жандармерист ти е помогнала или попречила в " Игри на волята "?

Мисля, че единствено ми е помогнала. Ако има нещо, за което да ми е попречила, то това е, че жертвах себе си за елиминациите. Професията ме е учила постоянно да съм първи и да повеждам хората. Иначе работата ми ме е учила да съм отзивчив, да мога да поддържам връзка с хора, които не познавам. И да ги разбирам. Научила ме е още да съм невъзмутим, да съм въздържан.

Пред " Събуди се " показа, че към този момент си на първа линия в битката с ковид. Разкажи ни по какъв начин наподобява един твой ден на първа линия.

Ние сме на първа линия от началото на март, когато стартира пандемията. Тогава участвахме в изолирането на някои региони в София, които бяха сложени в карантина. В момента огромна част от сътрудниците подкрепят Спешните центрове, тъй като има дефицит на водачи и на техника. Превозваме хора, които имат потребност от незабавна помощ и то основно обвързвана с Коронавирус, до болнични заведения.

Иначе един мой ден протича по доста разнообразни способи – всеки ден е друг, не мога да го дефинирам по един избран метод.

Виж още: Ивана от " Игри на волята " с обръщение към девойките! Какво следва на инфлуенсърката след шоуто

Разкажи ни малко повече за това какъв е Влади отвън шоуто и работата.

Извън шоуто съм подобен, какъвто съм и в шоуто. Не мисля, че съм бил с нещо по-различен от това, което съм. Аз съм добър, бодър, ухилен човек. Обичам да се занимавам със спорт, да поддържам връзка с всевъзможни хора. 

Разгледахме Instagram профила ти. Там има много фотоси от борбите в шоуто, с другари и огромни компании. Значи ли това, че нямаш жена до себе си? (ако няма - какво търсиш в една жена, какво е значимо за теб във връзката)

Не, имам жена до себе си! Но не държа това да се обявява.

Изображение: https://www.instagram.com/stoimenovvladislav/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР