Владислав Карамфилов - Въргала изпълни обещанието си и дари 5300

...
Владислав Карамфилов - Въргала изпълни обещанието си и дари 5300
Коментари Харесай

Ясен е най-големият дарител в кампанията Левски е вечен

Владислав Карамфилов - Въргала извърши обещанието си и подари 5300 лв. на футболен клуб Левски, оповестява " dsport ". Преди време Валди Въргала се включи в самодейността " Левски е безконечен ", като се ангажира със спектакъла " Мемоарите на един Въргал ", който изнесе точно на 3 март в спектакъл " Сълза и смях ".

Предварително актьорът, прочут с любовта си към футболния Левски, бе заречен, че по този метод ще се включи в стартиралата преди месец самодейност " Левски е безконечен ". " Мемоарите на един Въргал " продължи над 3 часа и половина, като последният половин час бе напълно отдаден в спомените му за футболния Левски. Публиката остана очарована и с удоволствие бе изпълнила театралния салон на 3 март.
 Влади Въргала се включва в акцията
Влади Въргала се включва в акцията " Левски е безконечен "

Всички доходи от спектакъла му отиват в интерес на клуба

От уеб страницата афишират, че разполагат с документа, с който компанията на Валди Въргала е превела сумата от 5300 лв. в помощ на Левски. Когато е занесъл парите на счетоводителката на клуба, тя му е благодарила за големия жест, а Влади ѝ е споделил: " Не, аз на вас ви благодаря, че го има Левски и съм част от него. Всичко е от сърце. Не желая да приканвам и други хора да оказват помощ, те сами би трябвало да усещат и усещат ".

По този метод Влади Въргала се явява най-големият донор в акцията " Левски е безконечен " от стартирането ѝ до момента, се споделя още в информацията.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР