Владислав Горанов беше разпитан в Софийската градска прокуратура. Твърденията на

...
Владислав Горанов беше разпитан в Софийската градска прокуратура. Твърденията на
Коментари Харесай

Владислав Горанов с интересен коментар след разпита си в прокуратурата

Владислав Горанов беше разпитан в Софийската градска прокуратура. Твърденията на господин Божков са погрешни, сподели той на излизане.

" Върнете се 2020 година в зала " Запад ", където разясних в елементи целия проблем с неплащането на такси за хазарта ", добави някогашният финансов министър.

" Ако някой може умерено да разяснява, това е очевидецът " Петков ", сподели още Горанов, визирайки премиера Кирил Петков.

" С мен се е виждал в Министерство на финансите, да обсъждаме разнообразни тематики, върнете се 2020 година, когато съм коментирал ", съобщи Горанов на въпрос дали се е срещал с Васил Божков.

Допълни, че ще изиска да му върнат конфискуваните при обиск движимости. " Арестите са обжалвани, другите дейности ще ги обсъждаме с юристите ", сподели още Горанов. По думите му не желае да съди страната поради нелепостта на някого.

Разследването стартира след арестите на Бойко Борисов, Севделина Арнаудова и самият Горанов на 17 март. Тогава те бяха арестувани за 24 часа и освободени без повдигнати обвинявания.

Горанов дефинира като извънредно обезверен и детски ход да бъде задържан водачът на опозицията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР