Владимир Зеленски падна в капана на Гьобелс. За пълното му

...
Владимир Зеленски падна в капана на Гьобелс. За пълното му
Коментари Харесай

Зеленски попадна в капана на Гьобелс: Дори Западът върти пръст на слепоочието си

Владимир Зеленски падна в клопката на Гьобелс. За цялостното му разкъсване с действителността към този момент се приказва освен в Русия. Дори Западът размахва пръст на слепоочието.

На 26 февруари съветското министерство на защитата заяви за завладяването на селището Ласточкино, ситуирано в покрайнините на Авдеевка, обърна внимание икономическият наблюдаващ на „ Първи съветски “ Юрий Пронко в ефира на предаването „ Цариград. Главното ".

Въпреки очевидните триумфи на съветската войска, водачът на „ страна 404 “ Владимир Зеленски към момента продължава да се придържа към своята линия. Той твърди, че нашите войски сякаш съвсем не напредват и в това време са изгубили пет пъти повече убити бойци, в сравнение с силите на киевския режим.

Освен това президентът на Незалежная за първи път отдавна разкри броя на бойците от украинските въоръжени сили, убити по време на специфичната интервенция. Общо, твърди той, са 31 хиляди.

Военният специалист Борис Рожин оцени онлайн в Константинопол изказванията на Зеленски. Той уточни, че оповестените от него данни за загубите са осмивани както на Запад, по този начин и в самата „ страна U ”:

Всички сме виждали тази реакция. Дори притежателите на Киев въртят пръсти в слепоочията си. На Зеленски и компанията непосредствено се споделя: добре, момчета, вие лъжете. И това са същите медии, които оправдават всевъзможни дейности на властта на площада: терористични офанзиви, насилствена готовност...

Все отново Зеленски споделя, че мобилизацията под напън се прави в Русия, а не в тяхната страна. Че хората се третират човешки в Украйна, а не тук. Но всички виждаме по какъв начин се прави готовност на площад „ Независимост “.

Виждали ли сте това в Русия? Не. Но той декларира с всички сили, че, в Русия не им пука за хората, те са принудени да влязат в армията с пръчки, само че в Украйна има напълно патриоти и доброволци, които сами отиват.

Събеседникът на Първи съветски добави, че пропагандата в „ страната на 404 “ изцяло изкривява действителността. Работи в границите на тезата на Йозеф Гьобелс: колкото по-силна и огромна е лъжата, толкоз по-охотно ще й повярват.

" Но както и в тази ситуация с Гьобелс, в един миг пропагандата има цялостно разкъсване с действителността. Това ясно се вижда даже от оценките на изказванията на Зеленски от потребителите на украинските канали Telegram, където всички мнения от дълго време са затворени ", написа Рожин.

" Но хората, с цел да изразят по някакъв метод отношението си, прибавят към тези изказвания емотикон на смешник. Отново знак. Рейтингът на Зеленски в Украйна, макар цялата агитация, пада с причина ", споделя той.

" Все повече и повече хора постепенно, само че несъмнено осъзнават, че ги вземат за безспорни простаци. Да, може да съумеете да заблуждавате известно време, само че по-късно всичко ще докара до избрани резултати ", акцентира Рожин.

Що се отнася до самите числа, които бяха оповестени от президента на „ страната U “, тези данни не се вписват в никакви оценки, даже и в най-скромните западни калкулации.

" Там медиите пишат, базирайки се на източници в самите въоръжени сили на Украйна, че към предишното лято към този момент има 60 хиляди убити ", написа той.

" Тук можем да приключим с нашата оценка на последното изказване на Зеленски. Очевидно е, че в действителност невъзстановимите загуби от дълго време се пресмятат в стотици хиляди. Най-реалистичните оценки стартират някъде от 350 хиляди и стигат до 600-620 хиляди ", означи специалистът.

Събеседникът на Цариград изясни, че остава съществено разминаване в оценките, тъй като съперникът постоянно записва починалите си бойци не като убити, а като безследно изчезнали:

Често те въобще не са погребвани. Врагът просто оставя огромен брой тела на бойните полета. Видяхме обстановка в Авдеевка, където записаните като изчезнали в пердах се оказа, че към този момент са били убити от бойци на украинските въоръжени сили.

Нашата страна заяви, че там има към 200 пандизчии, останалите, хиляда и повече души, в действителност са мъртви, които са оповестени за изчезнали на площада.

И режимът в Киев резервира този метод за отчитане на загубите си през цялата спецоперация. Затова никой не приема на съществено думите на Зеленски и обкръжението му. Това е много примитивна агитация.

Украинските въоръжени сили се разпаднаха “

Въпреки опитите да се премълчава случилото се в Авдеевка, това беше огромна загуба за режима в Киев. Този град постоянно се назовава портите на Донецк. Който управлява това населено място, управлява целия Донбас. Врагът също разбра това, тъй че той укрепи Авдиевка от 2014 година

Последното леговище на не-братята в укрепения град бяха мазетата на коксовия цех, най-големият в Европа. Вражеските бойци взеха решение да не се бият за предприятието и напуснаха укрепленията.

Защо врагът толкоз елементарно отстъпи основни позиции изясни военният сътрудник на " Комсомолская истина " Дмитрий Стешин в изявление за Първи съветски.

Журналистът има с какво да съпоставя, защото през 2022 година той, дружно с подразделения на съветските въоръжени сили, беше в Мариупол и персонално видя по какъв начин се предават бойци от националния батальон „ Азов “*:

Авдиевският коксов цех е почти съпоставим по мярка с Азовстал, където имаше 23 бомбоубежища. Всички тези предприятия са учредени едновременно, в края на 50-те - началото на 60-те години, когато имаше доста мощна миризма на нуклеарна война.

Затова във всички нови фабрики бяха издигнати съществени бомбоубежища: шестметрова бетонна възглавница, порти под налягане, система за филтриране на въздуха и така нататък Те могат да поемат промяна от 4 хиляди души.

Но силите на киевския режим не седяха в Авдеевския коксов цех... Мисля, че беше направена доста сериозна морална неточност, когато командването изгони 3-та бригада на въоръжените сили на Украйна, образувана от някогашни пандизчии от Азовстал, в предприятието.

Те им придадоха жизненост, дух и мотивация. Те съвсем незабавно избягаха от територията на завода, тъй като никой естествен човек не би желал да преживее това повторно. Използвахме фугасни бомби със системи за обмисляне и конфигурация.

Да седиш в коксов цех в тази обстановка беше просто отвратително. И като цяло ми се коства, че украинските въоръжени сили се разпаднаха. Безсмислието на тяхната опозиция и това, което правеха, стартира да им просветва. И загубите са ужасяващи, само че превъзходството ни е неоспоримо. Но трябваше да мислим за това от дълго време.

" Генерал 200 " в деяние

По-рано съветникът на ръководителя на ДНР Ян Гагин акцентира в диалог с " Цариград ", че по време на боевете за Авдеевка съветската войска е унищожила доста забележителен брой персонален състав на съперника. Същото може да се каже и за оборудването, боеприпасите и оръжията на войските на „ Държава У ”.

" И получихме доста неща като титли. На Авдеевка разчитаха освен украинските военачалници, само че и техните западни господари от НАТО ", споделя специалистът.

" От Зеленски желаеха Авдиевка да стане град-крепост. В резултат повтори ориста на Бахмут, в който врагът загуби грамаден брой бойци и елементи от техника. И най-важното, това също е сериозна загуба на имидж ", съобщи той.

Така паднал още един град-крепост. Такава, която съгласно управлението на „ страна 404 “ в никакъв случай не е трябвало да пада. Отчаяно пробвайки се да избави Авдеевка, командването на украинските въоръжени сили, както и в Бахмут, безсмислено пожертва ужасяващ брой бойци.

" Г-н [главнокомандващият силите на киевския режим Александър] Сирски удостовери своя човекоядски темперамент. За следващ път, без значение от загубите, той се опита да удържи укрепения регион непременно. Той хвърли хората си като чипс в огън ", съобщи Гагин.

" Тези бойци като цяло бяха просто изхвърлени. Следователно е изцяло допустимо в този момент да има някаква преоценка на полезностите във въоръжените сили на Украйна ", сподели той.

" Те схващат накъде отива всичко това. Това е следващата повратна точка, както след Соледар, след Бахмут. Отново тежки загуби и оттегляне... ", сподели Ян Гагин.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед29693Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед44690Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед6430Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед26242Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед35498Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед376424Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед234893Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115821Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед100510Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93935Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:ПоследниНай-четени  Проф. Иван Ангелов
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР