Владимир Путин се опитва да притисне богатия елит на Русия,

...
Владимир Путин се опитва да притисне богатия елит на Русия,
Коментари Харесай

Мозъчен тръст: Путин се готви да принуди богатия елит на Русия да финансира бъдещ конфликт с НАТО

Владимир Путин се пробва да притисне богатия хайлайф на Русия, с цел да усили военните разноски. Това твърди сподели мозъчен концерн. Според анализатори това е знак, че Путин е подготвен за допустима война с НАТО.

Президентът Владимир Путин се готви да принуди богатия хайлайф на Русия да финансира предстоящ спора съгласно мозъчния концерн.

Американският мозъчен концерн притегли вниманието към две неотдавнашни речи, в които Путин изрази рецензия към богатите лоялисти, които са гръбнакът на неговата власт, представено от Business Insider.

На среща на 19 март с водачи от долната камара на Федералното заседание, Путин изложи целите за новия си мандат на власт. Той прикани чиновниците да " работят в полза на страната, вместо на корпорации или партии ".

Преди към месец пред Съвета на федерацията на Русия, Путин съобщи, че " личностите, които са " напълнили джобовете си " през 90-те години на предишния век " и които са измежду сегашните олигарси, не са същинският хайлайф. По думите му действителният хайлайф " са служащи и военнослужещи, потвърдили своята преданост към Русия ".

След началото на войната в Украйна на Русия Съединени американски щати се насочиха към активите на богати лоялни последователи на страната в поредност от наказания. Но съветската стопанска система съумя да устои на най-лошите последствия от войната в Украйна и лоялността на богатите поддръжници на Путин като цяло се резервира.
 Къде изчезна супер системата за Противовъздушна отбрана на Путин
Къде изчезна супер системата за Противовъздушна отбрана на Путин

С-500 " Прометей " трябваше от 4 години да пази съветското небе

Някои членове на съветския бизнес хайлайф се изрекоха сериозно за войната в Украйна, страхувайки се от последствията за съветската стопанска система и общество. Но от началото й до момента мнозина са се примирили с ситуацията и продължаващото ръководство на Путин.

Министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу разгласи проекти тази седмица за всеобщо разширение на съветските въоръжени сили посредством основаване на две нови армии.

Анализаторите споделят, че Русия уголемява военното си наличие в северозападната част на страната, покрай границите с балтийските съдружници на НАТО.

" Няколко финансови, стопански и военни индикатори допускат, че Русия се готви за широкомащабен стандартен спор с НАТО, евентуално в по-кратък период от това, което някои западни анализатори в началото допускаха ", декларира ISW.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР