Владимир Путин предизвика нови слухове за здравето си, след като

...
Владимир Путин предизвика нови слухове за здравето си, след като
Коментари Харесай

Владимир Путин предизвика слухове за лошо здравословно състояние, тъй като филм го показва с широко отворени очи и дърпащи физиономии

Владимир Путин провокира нови клюки за здравето си, откакто беше забелязан да прави странни физиономии на среща на високопоставено лице.

Руският диктатор наподобява се отхвърли от нормалното си каменно държание по време на среща с непосредствен съдружник Александър Лукашенко в понеделник, където неведнъж се взираше в необятно отворени очи и нехарактерни изражения на лицето.

В един клип той може да бъде забелязан да повдига вежди в забележима изненада, до момента в който в различен миг сбръчква чело и пляска устни. На самата среща в Санкт Петербург Путин разиска с беларуския водач настоящото положение на съюза сред двете страни и по какъв начин двете народи могат да продължат своите към този момент дълбоки връзки.

Путин похвали " взаимната работа " на двете страни за минимизиране на вредите от противозаконните западни ограничавания, до момента в който Лукашенко даде обещание, че двете страни ще работят по-тясно дружно във връзка с разузнаването на фона на това, което той разказа като " мощна осведомителна борба " със противници - макар че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР