Владимир Путин подписа закона за конфискация на имущество за разпространение

...
Владимир Путин подписа закона за конфискация на имущество за разпространение
Коментари Харесай

Путин подписа закона за отнемане на имуществото за разпространение на фалшиви новини

Владимир Путин подписа закона за конфискация на имущество за разпространяване на подправени новини за въоръжените сили на Руската федерация, който в последния ден на януари Държавната дума одобри незабавно на второ и трето четене, съобщи 72.ru.

Законът променя член 104.1 от Наказателния кодекс. Той съдържа лист с закононарушения, за които имуществото на наказаните лица може да бъде „ безплатно иззето и превърнато в държавна благосъстоятелност “.

Според документа , оповестен на формалния портал за правна информация, не всички пари, полезности или друго имущество на наказания ще подлежат на конфискация, а единствено тези, които е получил вследствие на осъществяване на закононарушение, или тези, които той употребявани „ за действия, ориентирани против сигурността на Русия “.

Няма съответен лист на имуществото, което предстои на запор, тъй че може да бъде всичко.

„ По предписание преди всичко се преглеждат недвижими парцели, превоз, пари, бижута и първокласни артикули “, обясни адвокат Сергей Афанасиев.

Освен това през днешния ден Владимир Путин подписа „ полусух “ закон - от този ден нататък районните управляващи могат независимо да контролират работата на заведенията и да им забранят продажбата на дребно на бира и други нискоалкохолни питиета.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР