Владимир Путин обяви, че Русия признава Донецката и Луганската народна

...
Владимир Путин обяви, че Русия признава Донецката и Луганската народна
Коментари Харесай

Международен редактор: Предстои изграждане на руски военни бази в новите републики

Владимир Путин разгласи, че Русия признава Донецката и Луганската национална републики. Последваха редица реакции, които осъдиха това решение, а украинският президент Зеленски назова това нарушение на суверенитета на Украйна.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 530
Според международния редактор на NOVA Любомир Бояджиев от края на предходната година има поръчка за твърда позиция от страна на Русия. " Американският дипломат в Организация на обединените нации и австралийският министър председател декларират, че така наречен миротворчески сили са нелепост и нелепост, а всеки, който има вяра в тях, е кьорав. Очаква се съветската Дума да ратифицира договорите за признание на двете републики, което значи, че те към този момент са били готови. Тоест имаме готова първа стъпка. Предстои създаване на бази от новите републики в Русия и назад ", предвижда той.

По думите му това, което се случи, изненада мнозина, само че има и доста неща, които се повтарят.  " Визирам случилото се в Крим, Донецка и Луганска републики през 2014 година Има забавно съвпадане с 2022 година - тогава още веднъж имаше Олимпиада. В оня миг Путин изчака да свършат олимпийските игри и на процедура " почете " олимпизма, след което призна републиките. Сега направи същото. Може би не е желал да засегне и китайския президент ", уточни той. 

Относно последните информации на " Ройтерс ", че В Донецк са били видяни танкови колони, Бояджиев означи, че това не е изненадващо, защото е имало информации, че това ще се случи, въпреки и досега импровизирано.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 530  Светлана Шаренкова: Украйна ще стане пленник на едни огромни геополитически спорове Светлана Шаренкова: Украйна ще стане пленник на едни огромни геополитически спорове  Александър Сиди: Когато великите сили си мерят ракетите, страдат хората Александър Сиди: Когато великите сили си мерят ракетите, страдат хората  Проф. Ангелов: Ако някой си намерения, че е колонизатор, неотложно би трябвало да стане част от историята. Това важи и за Путин Проф. Ангелов: Ако някой си намерения, че е колонизатор, неотложно би трябвало да стане част от историята. Това важи и за Путин
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР