Владимир Путин иска да превземе Одеса преди президентските избори в

...
Владимир Путин иска да превземе Одеса преди президентските избори в
Коментари Харесай

Путин ще направи всичко, за да превземе този град на Черно море преди изборите, смятат експерти

Владимир Путин желае да превземе Одеса преди президентските избори в Русия през месец март, тъй като поддръжката на руснаците към неговата по този начин наречена „ специфична военна интервенция “ понижава и той се нуждае от легитимация. Това съобщи специалистът по сигурността от Изследователския център " Разумков " Олексий Мелник пред Obozrevatel, съобщи Факти.

Много неща, които ще се случат вътре в самата Русия и по руско-украинската линия, също ще зависят от това какъв брой уверени са Путин и неговото обграждане, че им е обезпечена успеха на изборите. В последна сметка, съгласно всички условности на съветската суверенна народна власт, те към момента се нуждаят от легитимация. И в този момент Русия има съществени проблеми с това.

Защото в Русия има наклонност към понижаване на поддръжката за така наречен СВО. Тоест както ползата към това, по този начин и пропатриотичните, прокремълските настроения доста понижиха. Затова Путин желае да показва триумфи на фронтовата линия.

Идеята за анексиране на още украински територии в никакъв случай не е изоставяна в Кремъл. Те назовават Одеса и Харков „ изконно съветски “.

Русия непрестанно се пробва да сътвори безпорядък някъде и по-късно да го ръководи. Това, за което говореше военачалник Петреъс (че Путин ще заплаши и други страни, да вземем за пример Молдова), е един реален сюжет, в случай че на Русия бъде разрешено да реализира военна победа в Украйна. И самите молдовци, и президентът на Молдова неведнъж са казвали, че ориста на Молдова през днешния ден зависи от Украйна.

Разбира се, не може да се твърди, че Русия незабавно ще нападна балтийските страни, само че фактът, че равнището на опасност за тях ще се усили доста, също е безусловно явен факт, означи Мелник.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР