Владимир Путин говори за инициативата на западните страни да определят

...
Владимир Путин говори за инициативата на западните страни да определят
Коментари Харесай

Путин вижда тежки последици от тавана на цената на руския петрол

Владимир Путин приказва за самодейността на западните страни да дефинират горната граница на цената на съветския нефт в границите на диалог с премиера на Ирак, оповестяват от пресслужбата на Кремъл, представени от Руската работа на Би Би Си.

" Ситуацията беше наранена по отношение на опитите на редица западни страни да наложат ограничавания върху цената на петролните първични материали от Русия. Владимир Путин акцентира, че сходни дейности опонират на правилата на пазарните връзки и е доста евентуално да доведат до тежки последствия за международния енергиен пазар ", се споделя в прессъобщението.

Водещите развити страни са, само че до момента не са съумели да се договорят за цената на тази цена. Преди ден този въпрос, който включва множеството от страните, участващи в тази скица, само че не се стигна до консенсус.

Най-радикалните страни в Източна Европа желаеха тя да бъде под настоящата пазарна цена (вчера тя беше на равнище от 62-63 $ за барел в Северозападна Европа), с цел да лиши Русия от повече доходи, от които финансира войната. Гърция, Кипър и Малта, където е регистриран по-голямата част от танкерния флот , въпреки това, се застъпиха за установяване на таван над $65-70 $ за барел (нивото, препоръчано преди този момент от Г-7), с цел да се компенсират пропуснатите облаги.
 Борсовата цена на суровия нефт продължава да спада
Борсовата цена на суровия нефт продължава да спада

Предложения таван на цената на съветския нефт породи подозрения за ограничение на търсенето
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР