Владимир Кузов не е член на ДПС, а неговата членска

...
Владимир Кузов не е член на ДПС, а неговата членска
Коментари Харесай

ДПС: Владимир Кузов не е член на партията

Владимир Кузов не е член на Движение за права и свободи, а неговата членска брошура е нелегитимна, оповестиха от централата на партията.

Шефът на организацията на Движение за права и свободи в Оборище Антон Тепавичаров , който е приел Кузов, е изключен от партията. Председателят на регионалния съвет на партията в София Нихат Кабил е подал оставка и тя е призната.

„ За всички нас Движение за права и свободи е идея, обща идея, ние изповядваме всемирен и европейски полезности, взаимни отстъпки с полезностите не вършим. Извършена е инспекция за съблюдаване на устава на Движение за права и свободи за приемане на нови членове и инспекцията откри, че са нарушени и изискванията и редът”, разгласи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Кардайъ .

Владимир Кузов е един от печално известните депутати на прехода. Като депутат от партия „ Атака” през 2006 година той е отхвърлен от Народното събрание поради педофилски дейности и блудничество. През 2009 година е постановена и неоправдателна присъда.
Владимир Кузов стана… стажант в съда Смята, че делото за педофилия е било политическо
Миналата година Кузов провокира скандал, като се снима със съдийска роба в Софийския областен съд. Оказа се, че той е там на стаж като правист. Срещу съдията, който му беше услужил с тогата си за фотография, стартира дисциплинарно произвеждане.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР