Владимир Далаклиев продължава да носи успехи на България през 2017

...
Владимир Далаклиев продължава да носи успехи на България през 2017
Коментари Харесай

Нов медал за Владимир Далаклиев!

Владимир Далаклиев продължава да носи триумфи на България през 2017 година. След като завоюва бронзов орден на Световното състезание в Корея в кат. до 68кг., той сграбчи и сребърен орден на Европейското състезание по таекуондо за олимпийски категории, което се организира в София.

Далаклиев бе повече от безапелационен по пътя към оценката. Той победи представител на Босна и Херцеговина с механически нокаут, не даде никакви шансове на украинец във втората среща, а в третата победи таекуондист от Сърбия.

На полуфинала Влади се изправи против доста мощния играч на Русия, а на финала още веднъж игра против руснак - Арман Иглаиев. Българинът бе подкрепян от многочислената аудитория в зала " Асикс Арена " и в последна сметка завоюва среброто.

 България с първи орден от европейското по таекуондо в София
България с първи орден от европейското по таекуондо в София

Над 350 състезатели от 40 страни взимат присъединяване в конкуренцията

Другият представител в кат. до 68 кг. Митко Джорджев сподели невероятна игра. Той победи представител на Молдова в първата среща, по-късно против него излезе олимпийският първенец в тази категория от Испания Раул Гонзалес Бонита. Джорджев игра повече от чудесно и сподели всичко, на което е кадърен, с цел да го в профил. В третата среща таекуондистът на Търговска колегия " Гладиатор " в профил състезател на Белгия, само че в борбата за орден не съумя да преодолее своя противник. Той обаче съумя да грабне сърцата на публиката с невероятния хъс, който сподели на това европейско състезание.

Останалите българи, които играха също имаха мотиви за наслада. Йордан Колев, Никол Чорбанова и Теодор Георгиев също записаха победи в категориите, в които се състезаваха.

Така България завоюва втори орден от втория ден на европейското състезание за олимпийски категории и пара таекуондо. Михаил Христов към този момент завоюва бронз при пара спортистите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР