Влади Въргала унизи Деси Стоянова на женския празник! Актьорът Владимир Карамфилов,

...
Влади Въргала унизи Деси Стоянова на женския празник!
Актьорът Владимир Карамфилов,
Коментари Харесай

Влади Въргала срази Деси Стоянова за 8 март: Набута й краставица!

Влади Въргала унизи Деси Стоянова на женския празник!
Актьорът Владимир Карамфилов, прочут на обществото като Влади Въргала, гостува в „Преди обед“ точно на празника на дамите през днешния ден. Напук на упованията, тогавашният кукувец не сподели никакво ласкаво отношение към дамите, а най-вече от това си изпати водещата Десислава Стоянова.



Въргала подари краставица на водещата, тъй като желал да й сервира нещо скъпо. С това той иронизира високата цена на краставиците през последните дни.

Деси Стоянова обаче не възприе по никакъв начин добре подаръка на Влади. Водещата по-скоро го одобри като насмешка и намек да си я постави на тъкмо несъмнено място.

По-късно в диалога двамата имаха разлики и по други въпроси. Според артиста дамата през днешния ден губи от женствеността си поради фикс идея за кариера. Той счита, че работата й пречи да си извършва съзнателно отговорностите на брачна половинка и майка.

Стоянова изрично не се съгласи с това мнение, изтъквайки, че развъждането на деца и поддържането на дома е работа и на двамата родители.

Водещата на „Преди обед“ е известна с феминистките си възгледи. Отдавна се приказва, че у дома не дава на мъжа си да гъкне и взима всички решения.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР