Влади Данаилов ще си дойде от САЩ за панахидата по

...
Влади Данаилов ще си дойде от САЩ за панахидата по
Коментари Харесай

Синът на Ламбо изригна: Не съм пипал парите на татко!

Влади Данаилов ще си пристигна от Съединени американски щати за панахидата във връзка 9 месеца от кончината на Стефан Данаилов на 27 август, разбра HotArena.

Бъдещият доктор изясни, че не е пипнал и стотинка от имуществото на татко си, откакто се разбра, че той е главният му правоприемник. " Сега се оправям и без тези пари. Още ми е прясна раната от загубата на баща и към момента съм на заеми. Тук никой от моите сътрудници не работи в допълнение, тъй като материалът е сложен и няма по какъв начин да съчетаваш нещата по едно и също време. Виктория е учителка и двамата се оправяме някак ", споделя Влади. 

Според последната данъчна декларация на Ламбо, в която е описал финансите си, той е оставил на сина си средства в размер на 30 000 лв., 6000 евро, влог за 197 242 лв., различен за 67 000 евро и трети за 2142 $, общо към 350 000 лв.. Отделно Ламбо имал инвестиции в капиталов фонд за 100 000 лв., които наследил Владимир. Освен финанси, кинолегендата завеща и голям брой картини, икони и статуетки на сина си. 

Той и брачната половинка му Виктория отхвърлят да разчитат и на помощ от богатото й семейство. " Мисля като завърша да се върна в България и там да отгледам децата си ", споделя още Влади. Той ще си пристигна и за рождения ден на татко си при започване на декември, дружно със брачната половинка си. Майка му Ирен Кривошиева го чака с неспокойствие. 

Племенницата на Ламбо - Росица Данаилова, пък ще посвети на обичания си вуйчо монодрамата " Страшно-смешно необщуване ". Премиерата е в Пловдив, на фестивала " Сцена на кръстопът ", който тази година ще бъде отдаден на артиста, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР