Вкусно и точка се нарича веригата за бързо хранене, която

...
Вкусно и точка се нарича веригата за бързо хранене, която
Коментари Харесай

Вкусно и точка - наследникът на Макдоналдс в Русия отвори врати

" Вкусно и точка " се назовава веригата за бързо хранене, която наследи " Макдоналдс " в Русия. Американската компания затвори своите заведения през март, след съветското навлизане в Украйна, а през май дефинитивно се раздели с Русия и продаде мрежата си на предприемач от Сибир.

Сред ребрандираните заведения за хранене в Москва потегли и този на Пушкинския площад - първият " Макдоналдс ", открит в Русия през 1990 година 32 години по-късно компанията разгласи, че запазването на бизнеса ѝ в страната не подхожда на нейните полезности. Предстои клиентите да свикнат с новата марка " Вкусно и точка ".

Тук всичко е вкусно, радостно, чисто. Качеството се резервира. Бях тук в първия ден преди 32 години и нищо не се е влошило. А в нашата страна това е необикновено, сподели Сардана Донская, жителка на Москва.

Искам да запомня това историческо събитие. Повторното разкриване на Макдоналдс е като второто пришествие на Христос, сподели Кай Гриневич, гражданин на Москва.

Новият притежател Александър Говор е имал франчайз за 25 заведения от веригата в Сибир. Той би трябвало да резервира всички чиновници при същите условия най-малко за две години.

Аз съм упорит човек. Смятам да открия досегашните 850 ресторанта и да развия нови. Както и преди ще следим деликатно за качеството на продуктите и услугите, сподели Александър Говор, притежател на верига заведения.

Менюто се резервира, само че от названията е махната представката " мак ". Търсят се заместители на сандвича " Биг Мак " и сладоледа " Макфлъри ", както и на напитката Кока-Кола, защото компанията също се изтегли от Русия.

Опитът с " Вкусно и точка " може да е тест за развиването на съветската стопанска система в изискванията на наказания. Но до момента в който идването на " Макдоналдс " символизираше стоплянето на връзките сред Изтока и Запада, наследникът му е симптом за нов международен ред, разяснява Ройтерс.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР