Включи се и прокуратурата. Тя откри свидетел, който пред съдии

...
Включи се и прокуратурата. Тя откри свидетел, който пред съдии
Коментари Харесай

Борисов праща мафията срещу Радев, плаща за преврат, Гешев стяга арести

Включи се и прокуратурата. Тя откри очевидец, който пред съдии разказал, че чул по какъв начин Васил Божков заплаща милиони на протестиращите. Когато магистрат го попитал дали видял нещо такова, той измънкал, че не е. Но чул.

Сигурно от Иван Гешев и Борисов, които месеци наред твърдяха, че хората на площада получават пари и са някакви неприятни субекти.

Борисов и ГЕРБ губят властта. Идват предварителни избори, а преди този момент - длъжностен кабинет. Най-големият призрачен сън на Борисов се сбъдва. Освен това вътрешни социологически изследвания демонстрират срив на доверието в ГЕРБ и водача.

Ако използван модела на агитация на досегашното ръководство, натрапван от хора като главсека на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов, вицето Томислав Дончев, депутата Тома Биков, Маноил Манев, Росен Плевнелиев, Цвета Караянчева и прочие значи викащите против Радев умерено могат да бъдат избрани като лумпени и участници в прелом, платени с пачките от чекмеджето на Борисов. Срещу тях би трябвало да се изпрати полиция, без да е „ осъществено полицейско принуждение “.

През това време президентът да подкара някакъв автомобил и да тръби от фейсбук, че не прави предизборна акция и че Борисов е изменник. Прокуратурата да разгласява записи на диалози на Борисов с Делян Пеевски, Кирил Домусчиев, Владислав Горанов, Доган и прочие, потвърждавайки, че има данни за закононарушение. Прокурори да нахлуят в Министерски съвет, да ровят в кабинети и да изземат папки и каквото друго намерят. Съветници на Борисов да бъдат задържани, а Специализираната прокуратура да им повдигне обвинявания. Гешев да даде няколко прес-конференции и изявление на Иво Никодимов, а Сийка Милева да разгласи, че са направили закононарушение против нацията и страната.

Ей такива работи в Борисов жанр. Готино, а? Или извънредно? Борисов, Гешев и останалите ще изреват на умряло: Реваншизъм, потъпкване на демокрацията и човешките права, гонене на политически съперници, репресии! Към Брюксел, Берлин, Москва, Вашингтон, Лондон и посолства ще полетят писма и петиции… Ще потекат сълзи и сополи, като че ли са оживели хероите от „ Изгубена Станка “…

Ами в случай че всички сходни изказвания се окажат правилни? Дори единствено част от тях? Видяли сме доста и знаем, че отиващата си власт е способна на мерзости. Защото и най-корумпираните режими и диктатури са се раждали и процъвтявали под лозунги за народна власт и правдивост.

Борисов, по какъв начин си? 12 години беше отсвирил съвета: Не прави на другите това, което не искаш да създадат на теб. Бе сигурен, че не се отнася за теб, тъй като си специфичен, недостижим, богоравен, безконечен, любим на народа… Тепърва ще научаваш какъв брой си се заблуждавал.

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР