Визитка: Димитър Сичанов е кмет на район “Панчарево” от края

...
Визитка: Димитър Сичанов е кмет на район “Панчарево” от края
Коментари Харесай

Димитър Сичанов: Доказахме, че работим с енергия за развитието на „Панчарево“

Визитка: Димитър Сичанов е кмет на регион “Панчарево” от края на 2011 година По обучение е възпитател, специализирал е и интернационалните връзки. Дългия си професионален опит натрупва както в частния бранш, по този начин и в държавната администрация. Вярва, че когато човек работи с отдаденост и дълготрайна визия, с добър екип и с поддръжката на хората, може да реализира доста. Кандидатира се за нов мандат на регион Панчарево от екипа на ГЕРБ.

Г-н Сичанов, регионът на Панчарево е един от най-големите в Столична община? Какви са провокациите пред него и по какъв начин Вие се справяте с тях?

Действително нашият регион е най-големият в Столична община и в него влизат цели 10 обитаеми места - Панчарево, Кокаляне, Пасарел, Бистрица, Железница, Плана, Лозен, Казичене, Кривина, Герман. Това е един от най-красивите и зелени региони в столицата, което го прави доста прелъстителен за хората. Интересът към него е явен симптом, че цялостната среда е добра – за живот, за развъждане на деца и за бизнес. Същевременно това основава и някои справедливи провокации във връзка с инфраструктура, превоз, места в образователните заведения. Ние и до момента целеустремено сме работили, с цел да отговорим на тези провокации и считам, че в огромната част сме съумели. В страницата на регион „ Панчарево “ е оповестен цялостен доклад за свършеното от мен и екипа ми, тъй като държа на обстоятелствата и прозрачността. Всеки, който се интересува от резултати, може да го прочете. Сами ще се убедите, че във всички сфери има маркиран забележителен напредък, като несъмнено ни следва и още доста работа, тъй като благоустройството е дълъг развой, който не може да завърши като с магическа пръчка. Ще дам единствено един образец за свършеното от нас. За да отговорим на потребностите на жителите на с. Герман, изградихме там учебно заведение от нулата – 84 ОУ, и единствено за няколко години то към този момент се нуждае от разширение. Направихме и нова постройка за детската градина „ Зайченцето бяло “ там. Щастливи сме, че в региона ни има качествено обучение и хората желаят да отглеждат децата си тук – това е оценка и за нашата работа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР