Vivo e един от най-популярните производители на смартфони в Азия,

...
Vivo e един от най-популярните производители на смартфони в Азия,
Коментари Харесай

Vivo Nex Dual Display - два OLED екрана, Android и цели 10GB RAM

Vivo e един от най-популярните производители на смарт телефони в Азия, който печели милиони консуматори със смелите си нововъведения и в западния свят.

Докато всички огромни имена в промишлеността се суетят към това по какъв начин да отстранен камерния модул от лицето на флагманите си, Vivo предприе напълно друг метод.

Компанията показа освежен вид на топ модела си Nex , който е тотално лишен от камера в предната си част, само че пък откъм гърба има три, дружно с цялостен втори екран.

Така Nex Dual Display Edition e измежду първите телефони, които оферират толкоз изчистен от хардуерни елементи и рамки, 6.4-инчов OLED екран. Селфитата, както и всички останали фотоси, се вършат с трите камери на гърба на апарата.

Интересното е, че индивидът, който снимаме, също може вижда изображението в действително време, с помощта на 5.5-инчовия OLED заден екран. Задният екран може да се употребява и като джойстик при игри, само че не виждаме по какъв начин това може да е комфортно и дейно.

В горната задница на апарата е поместен така наречен Lunar Ring - дребен диоден модул, който ни известява за известия и служи за осветяване при селфита.

 Снимка 395449

Vivo са наблъскали в новия телефон цели 10GB RAM и 3500mAh батерия, която се зарежда с мощно 10-волтово зарядно.

Телефонът коства единствено 750 $, което е доста приятна цена за сходна новаторска джаджа.

Първоначално Nex Dual Display Edition ще се продава единствено в Азия, без да се загатват бъдещите проекти на компанията. Честно казано, не виждаме за какво биха лишили Европа и Съединени американски щати от сходно наслаждение.

 Китайци направиха това, което Apple не можа
Китайци направиха това, което Apple не можа

iPhone X трябваше да има тази технология, само че Apple не съумя
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР