Vivacom спечели първо място в престижния конкурс Effie България“ в

...
Vivacom спечели първо място в престижния конкурс Effie България“ в
Коментари Харесай

Vivacom спечели злато в престижния конкурс „Effie България“ с кампанията „Бизнес великани“

Vivacom завоюва първо място в влиятелния конкурс „ Effie България “ в категория „ Услуги “ за рекламната акция „ Бизнес великани “. Телекомът сграбчи златото в категорията „ Услуги “, откакто впечатли авторитетното жури с самодейността си, фокусирана върху дребния и междинен бизнес.

Vivacom се подреди на второ място в класациите за „ Най-ефективен рекламодател “ и „ Най-ефективна комерсиална марка “.

„ Наградите „ Effie България “ са самопризнание за концепциите, които работят. А през днешния ден печелят фирмите, които са близки до потребителите и ги слагат в центъра на всичко, което вършат. В акцията ни “Бизнес Великани “ направихме тъкмо това – споделихме същинските истории на наши клиенти достоверно. Успяхме да докоснем потребителите и да реализираме страхотни резултати. „ Бизнес великани “ маркира пътя, по който Vivacom ще върви напред – дружно с потребителите, с историите и тематиките, които ги вълнуват. Защото марки съществуват, с цел да намерят пресечната точка сред значимото за бизнеса и значимото за клиента “, показа Желяз Кольовски, Маркетинг шеф във Vivacom.

„ Бизнес великани “ е акция, която не просто е ориентирана към дребния и междинния бизнес в България, а цели да поддържа „ гръбнака “ на българската стопанска система. Именно тези хора обезпечават 75% от заетостта на пазара на труда и 65% от добавената стойност в стопанската система или над 50 милиарда лева всяка година[1]. Vivacom посвети акцията си на тях, като описа историите им с почит под надпис: „ Може и да ви назовават дребни, само че за нас вие сте Бизнес Великани! “. В серия от рекламни клипове телекомът възхвалява голямата заслуга, която имат притежателите на дребния и междинен бизнес в България.

Креативното осъществяване на акцията и нейната успеваемост ѝ завоюва най-високото самопризнание на влиятелния конкурс „ Effie България “, проведен от Българската асоциация на информационните организации (БАКА). В международен мащаб премиите са всепризнат стандарт за най-успешните рекламни акции. Ежегодно отличават най-ефективните рекламни и информационни акции въз основата на най-важния аршин за сполучлива връзка – маркетинговата успеваемост. Ефективната акция по отношение на критериите за оценка е такава, която освен има образно атрактивен и изобретателен метод, само че и действително реализира своите цели като увеличение на продажбите, възстановяване на познаваемостта на марката или смяна в потребителското държание.

За четвърти следващ път Noble Graphics – рекламната организация, с която Vivacom работи по акцията „ Бизнес великани “, сграбчи наградата за “Най-ефективна рекламна организация “, откакто завоюва три златни награди и две бронзови в 16-ото издание на рекламния конкурс " Effie България ".

[1] Състояние на дребния и междинния бизнес в България и последствията за бранша от COVID-19, Институт за икономическа политика, 2021
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР