Vivacom ще посрещне всички фенове на рок музиката със специален

...
Vivacom ще посрещне всички фенове на рок музиката със специален
Коментари Харесай

Vivacom със специална Unlimited изненада на фестивала Midalidare Rock

Vivacom ще посрещне всички почитатели на рок музиката със специфичен филтър, който може да им донесе голям брой неповторими награди, в това число празненство уикенд за двама в Ибиса, на тазгодишното издание на фестивала Midalidare Rock.

По време на събитието, което ще се организира от 30 юни до 2 юли, на особено самостоятелен ROCK CORNER, посетителите ще имат опцията да смъкват особено основания за фестивала рокаджийски филтър, с който да си създадат най-яката ROCK фотография, видео или рийл на място.

Vivacom ще се погрижи още и за поддържането на неповторимата музикална сила и заряд, с помощта на Unlimited Rock Charge Points – три рок кули за зареждане на мобилни устройства, които ще бъдат ситуирани на територията на фестивала, позволявайки на посетителите да споделят страстите с най-близките си хора по време на цялото събитие.

С Unlimited Party Filter Tour, телекомът дава опция на всички празненство запалянковци да влязат в ритъма на бъдещето посредством музикален филтър, с който да пренесат силата и настроението на музиката през цялото лято, като могат да го употребяват когато и да е, без значение от това къде се намират, употребявайки само и единствено своето мобилно устройство.

За да се включат в играта на Ulimited Party Filter Tour на Vivacom, почитателите на летните музикални фестивали, би трябвало да смъкват и употребяват Unlimited Rock филтъра, да сканират специфичния QR код на мястото на фестивала и да споделят пост, видео или рийл в своя Instagram профил с най-якия ROCK миг от Midalidare и #UnlimitedByVivacom. Потребителите, които желаят да вземат участие, би трябвало наложително да последват Instagram профила на, както и да създадат своя пост, видео или рийл обществен.

Фестивалът Midalidare Rock се организира в границите на няколко дни, само че Unlmited Party Filter на Vivacom продължава цяло лято. След края на всяко събитие, на което участва Unlimited Party Filter, телекомът ще тегли спечелилите, които могат да си завоюват Huawei FreeBuds 5 или Unlimited Party тениска. А през септември ще бъде разгласен и огромният победител, който ще си завоюва празненство уикенд за двама в Ибиса, включващ самолетни билети, нощувки и вход за някои от най-горещите празненства.

Пълните правила за присъединяване в играта на Unlmited Party Filter, можете да прочетете

*Съдържание от Виваком
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР