“VIVACOM ART HALL Oborishte 5“ Ви кани на 2-то издание

...
“VIVACOM ART HALL Oborishte 5“ Ви кани на 2-то издание
Коментари Харесай

Ден на отворените врати във Vivacom Art Hall Oborishte 5

“VIVACOM ART HALL Oborishte 5 “ Ви кани на 2-то издание на „ Ден на Отворените Врати “. Събитието ще се организира на 30.01.2024 година от 15:00ч до 21:00ч., като ще имате опцията да разгледате и оцените капацитета на прелестното ни пространство с над 90-годишна история. Да се срещнете с нашите арт и PR специалисти, както и със събитийните ни сътрудници: за украса, техническо застраховане, кетъринг, музикални реализатори, фотографски и промоционални услуги. Да разберете повече за опциите, които предлагаме.

Под съпровода на Димитър Бакърджиев (саксофон) и Жоро Пейчев (пиано) ще можете да усетите приятната атмосферата, с която екипа ни основава цялостна организация за всевъзможен вид събития.

Гостите на събитието ще се насладят на холограмна проява, доста коктейли и интерактивни изненади. В деня ще се организира и лотария, като на един от посетителите галерията ще подари особено издание на „ Божествена Комедия “ на Салвадор Дали.

“VIVACOM ART HALL Oborishte 5 ” е освен артистичен дом на значими изложения и имена от родната и международна арт сцена, само че през последните години се утвърди и като място за осъществяване на срещи на културни дейци, концерти, церемонии за награждаване, корпоративни вечери, ревюта и доста други развлекателни и културни събития.

Заповядайте, в комфортен за Вас миг на 30.01. от 15:00ч до 21:00ч, с цел да Ви представим и срещнем с опциите на нашите зали и с услугите, които правим.

*Всички посетили събитието ще получат 10 % отстъпка на едно Ваше събитие, проведено в нашите зали през 2024 година

*Събитийни сътрудници: Vip Catering, Esterhasi Catering, МDS (Interactive Bulgaria), Димитър Калиновски (фотограф), Менталина (декор), Димитър Бакърджиев (изпълнение на саксофон), Георги Пейчев (изпълнение на роял), Alita Event (агенция с промоутъри) и Mr.V (Виктор Анчев - DJ)

За повече детайлности и информация може да следите обществените ни канали и на:

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР