Вицове не бих искала да коментирам и да не си

...
Вицове не бих искала да коментирам и да не си
Коментари Харесай

Нинова не иска да коментира вицовете на Борисов

Вицове не бих желала да разясня и да не си губим взаимно времето за това. Така водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява сбито в утринния блок на Българска национална телевизия рецензиите на Борисов за компроматна война и за това, че президентът го следял с дрон.

По думите й последните случаи със записите и фотосите демонстрират, че това не е европейска, икономическа обществена страна с разделяне на управляващите за правене на бизнес. България има потребност от смяна и тя е допустима с ред, правила и обществена стопанска система - работим за това, увери Нинова.

Новината от през вчерашния ден е напълно друга - не са фотосите от спалнята на Борисов, а това, че публичното внимание демонстрира изкривяването на същинския диалог за политика в България. Новината е тристранното съглашение сред синдикати, работодатели и държавното управление. Няма нищо историческо в него, в него не се вижда грижа за хората, разкритикува Нинова.

Първата реакция на Нинова, когато чула аудизаписа, била чисто женска: българските дами имат достойноство и би трябвало да си го пазят. Нито сме мисирки, нито такива каквито ни назовава министър председателят. Според Нинова не със записи и фотоси - Борисов може да бъде свален с политика и опция. Да забележим, предстоят избори, сподели водачът на Българска социалистическа партия в отговор изказванията на министър-председателя, че на избори не могат да го бият.

За свадите с предприемача Васил Божков, Никова разяснява, че това е задкулисието, нерегламентираното ръководство на страната. Нашето обвиняване е, че Борисов съобщи ръководството на България на задкулисието, посочи соцводачката и подсети, че го повтаря към този момент четири години.

Нинова няма връзки с Божков, а тези, които са имали такива връзки, те да дават отговор на въпросите. Тя уточни, че опозицията не може да направи паралелната страна. Обвиненията, че ние сме паралелна страна са най-малкото несъстоятелни, безапелационна бе Нинова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР