Вицепрезидентът на Китайския червен кръст Сун Шуопенг заяви, че Италия

...
Вицепрезидентът на Китайския червен кръст Сун Шуопенг заяви, че Италия
Коментари Харесай

Известен китайски медик дойде в Милано да помага срещу COVID-19 и се хвана за главата от слободията ВИДЕО

Вицепрезидентът на Китайския червен кръст Сун Шуопенг съобщи, че Италия не прави задоволително, с цел да се пребори с пандемията от коронаворус, съобщи Труд бг.

Шуопенг е в Милано дружно с екип от китайски експерти, които оказват помощ на Италия да се пребори с заболяването. Европейската страна е най-тежко наранена от COVID-19, като броят на инфектираните е над 47 000, а умрелите са над 4000.

"I don't know what you are thinking "

The VP of the Chinese Red Cross, Sun Shuopeng, was in Milan, #Lombardia, #Italy and was disappointed with the way Italians are applying the quarantine. Milan had 600 more cases yesterday. #COVID19 pic.twitter.com/1dOYygeq4v
— taseenb (@taseenb) March 20, 2020 „ Тук в Милано, където обстановката е най-зле, блокадата на града е прекомерно слаба. Все още не е спрян градският превоз, хората обикалят по улиците, в хотелите към момента се провеждат мероприятия и никой не носи маски “, означи вицепрезидентът на Китайския червен кръст.

„ Не знам какво си мислят хората. Трябва да бъдат прекратени всички естествени стопански интензивности, общественият живот би трябвало също изцяло да бъде преустановен.

Трябва да стоим у дома, с цел да спасим живота си. Всяка цена си заслужава да се заплати, с цел да се избави човешкият живот “, добави той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР