Вицепрезидентът на БФВ и кандидат за президент на родната централа

...
Вицепрезидентът на БФВ и кандидат за президент на родната централа
Коментари Харесай

Любо Ганев: Мястото ни е на Олимпиадата

Вицепрезидентът на БФВ и претендент за президент на родната централа Любо Ганев показа след успеха над Египет с 3:1 в първата контрола преди олимпийската подготовка в Берлин, че нашето място е на Олимпиадата.

" Аз постоянно съм оптимист, тъй като най-малкото знам с какво разполага българския тим, познавам тези момчета доста добре. Виждам, че безусловно всички имат желанието да покажат, че нашето място е там на Олимпиадата. Сигурен съм, че ще създадем хубави мачове. Естествено, че ще бъде мъчно, само че никой не си мисли, че да отидеш на Олимпиада е доста елементарно. Сигурен съм, че ще зарадваме българските почитатели. Убеден съм, че ще играем на край на квалификацията ", съобщи Любо Ганев.

" По-скоро обърнах внимание на тези по-младите, които още не са били на Олимпиада, тъй като тя е най-голямото събитие в живота на всеки един състезател, което може да изживее. Нещо незабравимо е, както обичам да споделям " черешката на тортата " в цялата спортна кариера, тъй че да ги накарам и активизирам да дадат всичко от себе си. Шанс да играеш на Олимпиада и то в груповите спортове, 2-3 пъти най-много може да ти се случи, а в този момент е един от тези моменти. Тези, които към този момент са били на Олимпиада, знаят какво губят и ще излязат толкоз стимулирани, че няма с какво друго да ги стимулирам. Това желаех да им кажа. Аз ще бъда с тях, ще ги поддържам и да зарадват всички, тъй като България има потребност тимът да е на Олимпиадата, там е нашето място. Същото важи и за дамите, освен за мъжете. Пожелавам си да сме здрави, пък те ще покажат какво могат на игрището ", сподели още волейболната легенда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР