Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков, коментира горещите теми в

...
Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков, коментира горещите теми в
Коментари Харесай

Лечков: Бербатов и Попов се отказаха, когато направиха необходимия брой мачове и голове

Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков, разяснява горещите тематики в родния футбол и не пропусна още веднъж да се заяде с част от звездите на националния тим. Той сподели за пръв път за какво съгласно него са се отказали Бербатов и Ивелин Попов от националния тим.

" Не съм гонил никого от националния тим, всякога приказваме по тази тематика. Защо се отхвърлиха Бербатов и Ивелин Попов? И по кое време се отхвърлиха? За първи път ще си разреша да се изкажа по този метод - отхвърлиха се от националния тим, когато направиха съответния брой голове и мачове. Нали по този начин? Нека си го кажем. И стига за Бербатов - той ми е обичаният футболист. Нека се приготви, дано си направи добър екип, а не с тези остарели муцуни, и дано го изберат. Знам, че приказва пред клубовете, че съдийските такси към този момент няма да се заплащат от тях. Това не е съществено! Ще взема и аз да се кандидатирам и ще обещая, че клубовете няма да заплащат за полицейската защита и пожарната по време на мачовете. Не е съществено, споделям ви ", съобщи Лечков пред 7/8.

" За мен Боби Михайлов е най-хубавият претендент и единственият квалифициран за този пост. Лесно ли се смъква Батето, а? В последните няколко месеца БФС се снабди с пет-шест нови спонсора. БФС е единствената спортна федерация, която се самоиздържа. Това е реалност.

С какво аз персонално съм отговорен за проблемите в българския футбол? Брокерите преди време бяха с нас в триумфите, само че триумфите пристигнаха на терена - от нас, футболистите. Клубовете са тези, които построяват футболистите. Още преди пет години предложих да има предписание да се употребяват играчи до 21 години в стартовия състав в шампионата. И какво стана, помните ли? "

" Матеус за какво си отвори устата, когато към този момент беше надалеч? Защо не е алармирал незабавно? Ицо Стоичков ми е огромен другар, само че за какво не ми е споделил още същия ден за напън? Казва се незабавно, в очите, а не след 10 години ", добави Лечков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР