Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков даде специално интервю

...
Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков даде специално интервю
Коментари Харесай

Йордан Лечков: Че кой ни иска оставките? Никъде не са ме замеряли с камъни

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков даде особено изявление в Спортното шоу на Дарик радио. Той не пропусна да жегне претендента за президент на централата Димитър Бербатов, като се зачуди кой желае оставките на актуалното управление, написа.

" Ние не гоним клубовете, подведоха ги хората, които не знаят по какъв начин се прави Конгрес. Трябва да се организира Конгрес по демоктаричния метод. Колегата, който има доста триумфи на терена, излезе през 500-600 индивида призна загубата и след половин час излезе и стартира да претендира. "

" Маниерът, методът на говорене, обидите към хора, които са били твои ръководители, не ги одобрявам. Никъде не са ме замеряли с камъни. Нито защита имам, нито водач. Трябва да се концентрираме върху действителните неща – Конгресът е приет от ФИФА и УЕФА ", съобщи Йордан Лечков.

" Само чакаме да дойдат мачовете на националния тим, тъй като знаем, че сме слабички. Така оказваме помощ ли на тези момчета? Те като бяха огромните имена също нямаха една победа. Добре че Балъков ги класира един път. Че кой ни желае оставките? Другата седмица се надявам да имате повече информация за решението на Изпълкома, не на Боби Михайлов, Лечков, Гонзо. "

" Знам кой е Изпълкомът – законно определеният. Не можеш ръката, която ти е давала награди, не желая да загрозявам диалога. Пожелавам триумф на всички, които се занимават със спорт. Трябва да има смяна в законодателството ", съобщи още вицепрезидентът на БФС.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР