Вицепрезидентът на Българския футболен съюз поиска право на отговор след

...
Вицепрезидентът на Българския футболен съюз поиска право на отговор след
Коментари Харесай

Право на отговор на Атанас Фурнаджиев

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз изиска право на отговор след серията от репортажи на bTV за харченето на пари отпуснати от страната на футболната централа. Публикуваме целия текст на известието:

Уважаеми дами и господа,

Използвам законовото си право на отговор на материал публикуван от bTV, в който беше забъркано и моето име. Правя съответни разяснения към обвързваните с мен изказвания:

Излъченият материал е подготвян повече от 6 месеца. В този интервал аз, като обществена персона, съм участвал на голям брой събития, на които е участвал и екип на bTV. Учудва ме изказванието на публицист в национална телевизия, че не е съумял да ме откри в границите на цели 6 месеца, изтъквам: " Без триумф останаха опитите ни да се свържем с Атанас Фурнаджиев ". Настоявам за отговор – по кое време тъкмо и по какъв метод ме потърсихте, в случай, че на служебната ми поща, която е обществена, няма пристигнало питане по разработваната тематика, нито съм получил СМС на телефона си от Вас.

Дружеството " КП Имобилиен " ЕООД, чийто притежател съм, в действителност е главният вложител в " Белведере Холидей Клуб ", Банско, като се занимава с продажбата на жилища в него. Към днешна дата, над 80% от наличните в постройката парцели са благосъстоятелност на частни лица – български и задгранични жители. Дружеството " КП Имобилиен " ЕООД не се занимава с хотелиерска активност и не е бенефициент на БФС.

Аз, Атанас Фурнаджиев, по никакъв метод не съм взел участие директно или индиректно във вземането на решения къде и по кое време да бъдат подготвителните лагери на тимовете в детско-юношестките школи. По програмата за детско- младежки спорт в БФС има комисия с ръководител Емил Костадинов и членове проф. Лъчезар Димитров и Антон Петров.

Те се стопират на туроператорска компания, която на собствен ред избира и предлага подобаващи за задачите на подготвителни лагери хотели. Всеки треньор самичък взема решение в кой хотел да организира подготовката на своя футболен тим, а туроператорската организация е предложила хотели в Сливен, Боровец, Говедарци и Банско.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР