Вицепрезидентът Илияна Йотова откри в Созопол 15-ото издание на Международния

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова откри в Созопол 15-ото издание на Международния
Коментари Харесай

Вицепрезидентът Йотова откри Международния младежки фестивал на изкуствата в Созопол

Вицепрезидентът Илияна Йотова откри в Созопол 15-ото издание на Международния юношески фестивал на изкуствата „ Музите “, който обичайно се организира под неин патронаж.

10 дни над 1500 участници от 10 страни, в това число и българи и представители на български общности в чужбина, ще покажат своите гении в разнообразни сфери.

„ Няма по-подходящо място за „ Музите “ от магичния Созопол, където античността и богатата история на изкуства и просвета се срещат с днешното дарование на толкоз деца и младежи “, уточни в приветствието си Илияна Йотова и поздрави община Созопол за гостоприемството и поддръжката за фестивала.



Дипломатическите задачи в България също поддържат „ Музите “ и тази година негов сътрудник е посолството на Кралство Мароко.

„ Благодаря ви, че макар трудностите, с упоритост и нюх към красивото давате опция на хиляди деца и младежи да основават другарства “, обърна се вицепрезидентът към уредника на фестивала Христина Кръстева и нейния екип.



От своя страна, те, както и посланикът на Мароко Закия Ел Мидауи благодариха на Илияна Йотова за неизменимата поддръжка за развиването на младежите.

„ Не спирайте да надскачате себе си и да мечтаете самоуверено. Светът е пред вас, щастието и шансът ви чакат “, поздрави участниците вицепрезидентът.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР