Вицепрезидентът Илияна Йотова е във Франкфурт на Майн, където ще

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова е във Франкфурт на Майн, където ще
Коментари Харесай

Илияна Йотова ще отбележи с българите във Франкфурт Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост

Вицепрезидентът Илияна Йотова е във Франкфурт на Майн, където ще бъде формален посетител на обичайното тържествено отбелязване от българската общественост на Деня на българската култура и просвета и на славянската книжовност. Това оповестиха от прессекретариата на президента.

Работното посещаване на вицепрезидента във Федерална Република Германия е по покана на почетния консул на Република България във Федерална провинция Хесен Инго-Ендрик Ланкау и на българската общественост.

Тържественото честване, на което ще участват и представители на немските публични управляващи, ще се състои през днешния ден. Илияна Йотова ще беседва с представители на българската общественост и с кмета на Франкфурт на Майн Петер Фелдман. Във Висбаден вицепрезидентът ще се срещне с министъра по федералните и европейските въпроси на провинция Хесен Лусия Путрих.

На 29 май Илияна Йотова ще беседва с президента на районния парламент на Хесен Борис Райн. Предвидена е среща на вицепрезидента с ръководителя на Управителния съвет на „ Фрапорт “ АД Стефан Шулте.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР