Вицепремиерът Валери Симеонов обяви в личния си профил във фейсбук,

...
Вицепремиерът Валери Симеонов обяви в личния си профил във фейсбук,
Коментари Харесай

Валери Симеонов провел акция срещу шума в Слънчев бряг

Вицепремиерът Валери Симеонов разгласи в персоналния си профил във фейсбук, че миналата нощ със чиновници на РПУ Слънчев бряг е провел акция против шума на нощните заведения в Слънчев бряг. По думите му са установени голям брой нарушавания по отношение на трудово-правния статус на работещите, данъчни и нарушавания на закона за храните.

" Тази нощ Слънчев бряг се трансформира в синоним на естествен и спокоен европейски курорт ", написа вицепремиерът, след което в детайли изяснява по какъв начин се е случило всичко.

" В 1 през нощта събрахме хората от всички контролни институции в РПУ Слънчев Бряг, където ги разделихме на две групи взаимно с полковник Рачев, заместник-началник на ОД Бургас. Започнахме огромни изненадващи инспекции, като първият удар беше върху прословутия " Оксижен " на известната пазарджишка мутра Божо „ Кравата “. Заведението е имало над 20 акта за нарушавания до нощес, само че продължаваше да работи и да нарушава наредбите за звук. Тази нощ, обаче, им бяха конфискувани музикалните уредби и под слисаните погледи на личните им охранители, " Оксижен " приключи работа. Установени са още нарушавания на финансовата дисциплинираност от Национална агенция за приходите, нарушавания на закона за храните и съществуване на нерегламентирани храни от Агенция по сигурност на храните, нарушени условия за пожарна сигурност, липса на здравни книжки и трудови контракти от Инспекция по труда, и други. Заради отвод за подпомагане и опозиция DJ-ят беше „ закопчан “ с белезници и спретнат в районното за 24 часа.
След като приключихме инспекцията на " Оксижен " и заведението затвори, тарикатите са внесли нови апаратури. Изчакахме „ възкръсналото “ заведение отново да се изпълни с хора и още веднъж им иззехме аудио уредбите.
По същото време, вторият екип ревизираше прилежащите заведения – известното със мощното си озвучаване " Съни Дриймс ", като по-късно се трансферира към друго скандализиращо публичния ред заведение на централната алея - " Корнера ". Само за минути, двете големи тераси потънаха в тишина. Странно е, че друго знаково заведение – " 4 You " – тази нощ не работеше, като подозренията за теч на информация следва да бъдат тествани.
Държавата потвърди, че когато имат политическата поддръжка, институциите освен могат да свършат работата си безупречно, само че и го вършат с готовност и хъс за налагане на закона. Държавата на закона ще покаже, че е по-силна от страната на мафията.
От тази нощ, борбата за тишината ще бъде война ".
Накрая Валери Симеонов приключва с многозначителното: " Следва продължение... "

От своя страна пък арестуваният диджей Станчо се оплака във фейсбук, че „ унизен обществено “ от полицията.
" Приятели, нощес бях задържан и унизен обществено, пред цялостен клуб в Слънчев Бряг,..отнети са ми персонални вещи( Лаптоп и зарядно),без съответно пояснение от районно управление (на МВР) Несебър Сл. Бряг,....написаха ми 2броя наказателни постановления,..едното за това,че пущам музика (това ми е професията), 2рото разпореждане и ареста, са в резултат на това,че отхвърлих да предам Лаптопа непринудено,... ", написа той и поучава хората сами да създадат изводите за себе си.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР