Вицепремиерът Валери Симеонов категорично отхвърли обвиненията на природозащитника от организацията

...
Вицепремиерът Валери Симеонов категорично отхвърли обвиненията на природозащитника от организацията
Коментари Харесай

Валери Симеонов и Тома Белев се скараха заради лъскав хотел в Бахрейн

Вицепремиерът Валери Симеонов изрично отхвърли обвиняванията на природозащитника от организацията "За да остане природа в България " Тома Белев и го упрекна в неистина. Причината за разпрата е, че по-рано Белев упрекна Симеонов, че се е настанил в най-скъпия хотел в Бахрейн. В момента Симеонов е в Бахрейн, с цел да взе участие в съвещанието на Комитета за международното завещание на ЮНЕСКО, на което ще бъдат разисквани опасенията на организацията, свързани с опазването на Национален парк "Пирин " като обект на международното завещание.

"Валери Симеонов - НФСБ, СКАТ, по какъв начин е в петзвездният Ritz-Carlton в Бахрейн? Работите ли, работите ли? Измислихте ли по какъв начин ще подпомогнете протестиращите майки на деца с увреждания, че министър председателят на Вас разчита? Не Ви ли е позор? Бойко Борисов, на доста хубаво място си командироваш подчинените да позволяват проблемите на хората с увреждания. Ама най-добре да командироваш и 2-3 майки с децата. Убеден съм, че Валери Симеонов ще измисли най-хубавото решение, когато е близо до жителите ", написа Белев на страницата си във Facebook.

Вицепремиерът му отговори по следния метод:

"Поредната подправена вест. Явно за Зелените лъжата се е трансформирала в метод на живот и главен политически мотив. Преди малко Тома Белев качи на фейсбук профила си лъжата, че съм отседнал в 5-звездния хотел Ритц Карлтън в Бахрейн. Грозно и неточно е, тъй като аз и представителите на Министерство на околната среда и водите сме разпределени в междинен клас хотели, където нощувките са в избрания от страната предел за настаняване. По-добре е да изясни къде спи колежката му от Зелените, на чии разходи и чии ползи пази към този момент една седмица в Бахрейн? Ние сме тук не да си вършим кефа, а да поправяме вредите, нанесени от безобразията на скрити зад подправени дела родни зелени НПО-та, съсипващи предприемачеството и туризма в България. А Вас господин Белев, Върховен административен съд не ви ли е позор да лъжете? ".

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР