Вицепремиерът Валери Симеонов е депозирал оставката си пред министър-председателя Бойко

...
Вицепремиерът Валери Симеонов е депозирал оставката си пред министър-председателя Бойко
Коментари Харесай

Валери Симеонов подаде оставка

Вицепремиерът Валери Симеонов е подал оставката си пред министър-председателя Бойко Борисов. Това научи news.bg от свои източници.

Очаква се брифинг в Министерски съвет.

И през днешния ден за поредна 25-та вечер родителите на деца с увреждания се събраха на митинг с искане за оставката на Валери Симеонов.

Тяхното неодобрение беше запалено още веднъж през вчерашния ден от изявление на депутата от Оперативна програма Петър Петров още веднъж за децата с увреждания и митингите на родителите им. Отново родолюбец се наложи да изяснява какво тъкмо е желал да каже.

Така до довечера водачът на НФСБ Валери Симеонов продължава да бъде в хипотезата да не е свестен тъкмо какво е желал да каже с думите си за майките с " сякаш " болните деца. Родители на деца с увреждания не престават да стачкуват всекидневно, настоявайки Валери Симеонов да подаде оставка поради думите си, макар че той се извини, само че под натиска на премиера и останалите в ръководството. Оставката му тогава желаеха също социалистите, Движение за права и свободи, както и депутатите от " Воля ". Дори и съдружният сътрудник на Симеонов - Волен Сидеров се разгласи за отдръпването на водача на НФСБ от ръководството.

Подобен проблем - с обяснение на изявление - породи и породи напрежение и сред самите съдружни сътрудници напролет на тази година, когато депутатът от НФСБ Борис Ячев се изрече уклончиво за възможна поддръжка на Истанбулската спогодба, само че беше срязан от реакцията на ръководителя на ПГ на Оперативна програма Сидеров. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР