Вицепремиерът по управление на европейските средства Атанас Пеканов определи новината

...
Вицепремиерът по управление на европейските средства Атанас Пеканов определи новината
Коментари Харесай

Атанас Пеканов: Служебният кабинет ще внесе отново в НС законопроекта за съдебна реформа

Вицепремиерът по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов дефинира новината за новите глобени по закона " Магнитски " като още един гласовит пестник по целите за господство на закона и че страната не се движи задоволително бързо по тематиката " Съдебна промяна ".
Корупцията убива, от години от Европа ни се споделя " Направете нещо ". Огромна част от нужните промени са заложени в Плана за възобновяване и резистентност, посочи Атанас Пеканов пред Българска национална телевизия.

Той дефинира като изключително значим механизма за надзор на основния прокурор.
Парламентът нямаше предпочитание да прегледа импортираните оферти. И тук се получава още едно доказателство, че това е нещо основно пред нас и ние би трябвало да си дадем сметка за това.
Законите са написани, подготвени, чакат Народното събрание да разбере, надяваме се новият, че няма мърдане. Ние би трябвало да се движим по линия на целите.

Пеканов оцени като добър импортирания от министър Зарков в 48-ото Народно събрание законопроект за правосъдна промяна. Той посочи, че е тестван от Венецианската комисия и Европейската комисия. Те споделят, че дава отговор на критериите. Пак ще го внесем в новия парламент, сподели Пеканов.

Той съобщи, че левицата у нас не се занимава с настоящи европейски въпроси. Отхвърли обаче опцията към себе си да събере хора за нов политически план.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР