Телевизионната звезда Джо Суош иска съпругата Стейси Соломон да има

...
Телевизионната звезда Джо Суош иска съпругата Стейси Соломон да има
Коментари Харесай

Джо Суош разкрива, че иска още едно бебе със Стейси Соломон, въпреки че настоява, че няма да имат повече

Телевизионната звезда Джо Суош желае брачната половинка Стейси Соломон да има още едно дете, което да добави към шестте, които към този момент споделят.

Водещата на Loose Women Стейси, 34, предходната година изключи повече семейство. Но в този момент Джо, на 42, разкри, че е отворен за още едно допълнение – даже в случай че родителството от време на време го оставя „ като зомби “. Победителят в „ Аз съм звезда “ за 2008 година сподели: „ Никога не съм предполагал, че ще седнал съм тук с шест деца. Така че в никакъв случай не знаеш какво ще ти сервира животът. Но в случай че ми хвърли още едно бебе, може да има и по-лоши неща. “

Бившата звезда от EastEnders има наследник Хари, 16, от някогашен сътрудник, до момента в който Стейси има синове Закари, 15, и Лейтън, 11, с някогашния си. Заедно те имат Рекс, четири, Роуз, две, и Бел, една. Джо сподели: „ Голямото предизвикателство е, че всички те са на разнообразни стадии. Трябва да следим потребностите на всички, с цел да сме сигурни, че всички те са задоволени.

„ Наистина е мъчно. Когато си изтощен се чувстваш като зомби. Но те са твои...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР