Вицепремиерът Мария Габриел няма да дава оценки за работата на

...
Вицепремиерът Мария Габриел няма да дава оценки за работата на
Коментари Харесай

Габриел не потвърди датата 8 март като краен срок за споразумение с ПП-ДБ

Вицепремиерът Мария Габриел няма да дава оценки за работата на министрите, до момента в който не разиска въпроса с Николай Денков. Това удостовери тя пред публицисти.

Това важи и за работата на министъра на защитата Тодор Тагарев, към който през последните дни се насочат съществени рецензии.

Габриел не удостовери датата 8 март, упомената от водача на ГЕРБ Бойко Борисов като краен период за сключване на съдружно съглашение с ПП-ДБ, съобщи.

" Ще работим да има механизъм, в който да е споделена отговорността, да носи бистрота, да дефинира ясно целите на страната, само че и да дефинира отговорностите ", сподели още вицепремиерът и министър на външните работи.

По-рано пред публицисти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че на 5 март ще показа предлагането за съдружно съглашение пред партията, а на 6 март ще го даде на представителите на " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ). Борисов съобщи, че до 8 март се чака министър председателят Николай Денков и вицепремиерът Мария Габриел да са завършили с оценките на министрите. Ако желаят да беседваме за съдружно ръководство, за целия мандат, по всички тематики, ще има време през тези няколко дни да си сложат бележки или да го преправят. Аз ще оставя тук договаряща група и надлежно на 8-ми, в случай че сме се разбрали, вървим напред, в случай че не сме се разбрали - гласуваме оставката на Денков и кабинета и отиваме на избори. Ние умерено, търпеливо ще се опитаме да преглътнем предизборната им акция и квалификациите, сподели Борисов.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР