Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева

...
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева
Коментари Харесай

Захариева изказа съболезнования на Мевлют Чавушоглу и Никос Дендиас

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на изпрати съболезнователни телеграми до външните министри на Турция и Гърция - Мевлют Чавушоглу и Никос Дендиас, във връзка разрушителното земетресение в региона на Измир и остров Самос, довело до жертви и ранени.

,,Позволете ми да изкажа откровените си съболезнованията за нещастието, сполетяла хиляди турски фамилии. В този драматичен час ви убеждавам, че можете да разчитате на нашата подготвеност да окажем помощ на приятелския турски народ'', написа Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на до министъра на външните работи на Турция Мевлют Чавушоглу.

Българският външен министър изрече съболезнования и към гръцкия си сътрудник Никос Дендиас по отношение на жертвите и разрушенията, породени от земетресението на остров Самос.

Бих желала да изкажа своето състрадание и поддръжка на фамилиите и околните на жертвите и да пожелая бързо възобновяване на всички, наранени от бедствието, написа Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на в съболезнователната депеша.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР